Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakorin teregetni ki a problémákat?

Figyelt kérdés

Rengeteg ember ír kérdéseket, amik elég személyesek. Nyílván nem adnak meg minden információt, de van, amikor ezen információk alapján magára ismerhet valaki.

Főleg akkor, ha mondjuk itt, gyakorin ismerkedtek meg.

Én megértem, hogy az embernek, ha valami nehézsége van, és nincs kivel megbeszélni, akkor ide kiír egy kérdést, de akkor is, ha az adott személy, akivel a nehézségei vannak, itt van, hiszen itt ismerkedtek meg, és majd olvashatja a köpködő kommenteket?

Mire jó ez?

2021. ápr. 5. 11:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Velem konkrétan volt ilyen,h innen megismerkedtem egy csajt, és egy darabig elvoltunk, majd én szakítottam vele mert rájöttem,h érzelmileg próbál manipulálni, aztán láttam utána, h folyamatosan ide ír ki kérdéseket velem kapcsolatban,h hogy szerezhetne vissza, legalábbis nagyon könnyű volt beazonosítani, én jókat röhögtem a köpködő kommenteken.:D
2021. ápr. 5. 11:35
 2/11 anonim ***** válasza:
98%
Ez az olda erre van. Kérdezni. Nem ismerkedni. Ez okozza a problémádat.
2021. ápr. 5. 11:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szóval valaki rólad, rólatok írt ki kérdést? Miért nem vele beszéled akkor meg ha ez problémát okoz neked?
2021. ápr. 5. 12:01
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem, szerencsére még nem történt ilyen:)
2021. ápr. 5. 12:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Itt mindent lehet kérdezni névtelenül. Nem tudom miért baj ez. Ha valaki magára ismer, akkor így járt.
2021. ápr. 5. 12:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Én tettem itt fel személyes kérdést és meg is mutattam a válaszokat a barátnőmnek. Együtt nevettünk a legtöbbön. Persze van aki jókat is írt.
2021. ápr. 5. 12:26
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki úgy ismer itt rá magára, vagy egy ismerősére, hogy nincs igaza. 🙈
2021. ápr. 5. 12:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Több embernek van hasonló problémája szóval nem biztos hogy róla írtak. Ilyen is van.
2021. ápr. 5. 12:36
 9/11 A kérdező kommentje:
2021. ápr. 5. 12:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a legnagyobb probléma amikor valaki véleményt kér de közben segítségre lenne szüksége, csak megerősítést vár arra hogy miért ne hagyja el az adott embert, a másik amikor valaki segítséget kér de közben meg csak véleményre lenne szüksége még is idegen emberektől akar olyanban tanácsot kérni ami egy apró dolog de bolhából elefántot csinál, és simán elhagyná ezért a párját mert mondjuk 10 azt mondták lépj le 5 meg azt hogy ne, ( tehát maga a döntés képtelenség bizonyos kor felett már nagyon gázos ).
2021. ápr. 5. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!