Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbeszélnél ilyet a pároddal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbeszélnél ilyet a pároddal?

Figyelt kérdés

Unokatesójánál egészségügyi baj van és műtét lesz, így a gyerekére megy vigyázni lehet 1 hétre.

Ő velem ezt tényként közölte pedig együtt élünk.

Nem, nem a ki fog rólam gondoskodni meg nem lesz szex miatt zavar.

2021. ápr. 5. 09:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Na pont ezèrt nem beszèlte meg veled, hanem inkább tènykènt közölte. Mert úgy is csak a kifogásokat keresed, mièrt is nem jó, ha segít. Most akkor minek?

Ez az egyik.

A másik, hogy neked semmi közöd ahhoz, hogy mièrt nem másik rokon vigyáz a gyerekre. Lehet, hogy neked úgy tűnik, hogy könnyebben megoldanák, mert 10-20 km-rel közelebb laknak hozzájuk. De rengeteg más, fontosabb körülmèny is van, amiről lehet, hogy fingod sincs.

Harmadrèszt meg nem hiszem, hogy ezzel kockáztatja a munkahelyèt. Ha már règebb óta ott dolgozik, ezèrt tuti nem fogják elküldeni.

Segít a családjának. Szerintem fordított esetben nektek is jól esne, ha lenne olyan családtag, akire számíthattok, ha baj van.

2021. ápr. 5. 10:03
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs ezen mit közölni, most épp nehéz helyzet jön, inkább arra koncentrálj, hogy csapatként megoldjátok.
2021. ápr. 5. 11:31
 13/18 anonim ***** válasza:
26%

Én értem mi zavar.

Én pl úgyis támogattam volna benne, de teljesen más, ha kijelenti hogy ez van, vagy elém tárja, hogy megkérték, szeretné vállalni, mit gondolok.

A végeredmény ugyanaz, de a kommunikáció más, és ez számít. Legalábbis nekem.

2021. ápr. 5. 11:54
 14/18 anonim ***** válasza:
88%
#13 Bámulatos, hogy nekünk nőknek mennyire oda kell figyelnünk arra, hogy egy pasi úgy érezze, mindenben ő dönt és ő irányít, különben durci van. Szerintem egy egészséges önértékelésű férfi ezt megérti és ebből nem csinál problémát. Mondom, fordítva én sem csinálnék. De úgy látszik, vannak akiknek kellenek a kis színjátékok és az egyenesség nem út.
2021. ápr. 5. 12:54
 15/18 anonim ***** válasza:
14# nem tudom nekem írtad e, én vagyok a 13# és nő vagyok
2021. ápr. 5. 12:57
 16/18 anonim ***** válasza:
78%
Teljesen mindegy,mi vagy. Értelek,de azt is meg kell érteni, hogy az emberek többségének ez olyan dolog, hogy kész tények vannak, szükség van rám, megyek. Nem kérdezem meg a másikat róla. Egész egyszerűen azért mert számomra sem kérdés, hogy segítek. Más lenne a helyzet ha oda vinnék valakit, vagy neki kéne foglalkoznia a gyerekkel.
2021. ápr. 5. 13:08
 17/18 anonim ***** válasza:
75%

Tèged nem az zavar, hogy nem kèrdezte meg a vèlemènyed, hanem az, hogy nem azt teszi, amit te mondasz.

Most ha megbeszéli is veled, az lett volna, hogy te nem pártolod, ès ha vállalja, akkor most azèrt írnád ki a kèrdèst, hogy "minek kèrdezte, ha szarik a vèlemènyemre" típusú történt lenne.

Szóval nèzz magadba először kèrdező.

2021. ápr. 5. 14:58
 18/18 anonim ***** válasza:
76%

Igaza van.

+ ha meg megkérdi, te úgyis ellenzed, de ő akkor is dönthet úgy, hogy oké, ám mégiscsak a családja és segít.

Akkor meg azon nyávognál, hogy szrik a véleményedre.

2021. ápr. 8. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!