Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbeszélnél ilyet a pároddal?
Unokatesójánál egészségügyi baj van és műtét lesz, így a gyerekére megy vigyázni lehet 1 hétre.
Ő velem ezt tényként közölte pedig együtt élünk.
Nem, nem a ki fog rólam gondoskodni meg nem lesz szex miatt zavar.
Na pont ezèrt nem beszèlte meg veled, hanem inkább tènykènt közölte. Mert úgy is csak a kifogásokat keresed, mièrt is nem jó, ha segít. Most akkor minek?
Ez az egyik.
A másik, hogy neked semmi közöd ahhoz, hogy mièrt nem másik rokon vigyáz a gyerekre. Lehet, hogy neked úgy tűnik, hogy könnyebben megoldanák, mert 10-20 km-rel közelebb laknak hozzájuk. De rengeteg más, fontosabb körülmèny is van, amiről lehet, hogy fingod sincs.
Harmadrèszt meg nem hiszem, hogy ezzel kockáztatja a munkahelyèt. Ha már règebb óta ott dolgozik, ezèrt tuti nem fogják elküldeni.
Segít a családjának. Szerintem fordított esetben nektek is jól esne, ha lenne olyan családtag, akire számíthattok, ha baj van.
Én értem mi zavar.
Én pl úgyis támogattam volna benne, de teljesen más, ha kijelenti hogy ez van, vagy elém tárja, hogy megkérték, szeretné vállalni, mit gondolok.
A végeredmény ugyanaz, de a kommunikáció más, és ez számít. Legalábbis nekem.
Tèged nem az zavar, hogy nem kèrdezte meg a vèlemènyed, hanem az, hogy nem azt teszi, amit te mondasz.
Most ha megbeszéli is veled, az lett volna, hogy te nem pártolod, ès ha vállalja, akkor most azèrt írnád ki a kèrdèst, hogy "minek kèrdezte, ha szarik a vèlemènyemre" típusú történt lenne.
Szóval nèzz magadba először kèrdező.
Igaza van.
+ ha meg megkérdi, te úgyis ellenzed, de ő akkor is dönthet úgy, hogy oké, ám mégiscsak a családja és segít.
Akkor meg azon nyávognál, hogy szrik a véleményedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!