Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ismét a párom legyen az exem?

Sokan mondják a szakítás óta, hogy legjobb nekem, ha elfelejtenem, próbáltam is az elmúlt 10 hónapban, de nem fog menni, nem változtak az érzéseim felé. Korábban kisebb dolgok miatt is kiléptem a volt kapcsolataimból, de ő más, Ő az igazi.
Szomorú, hogy hibázott, de nincs problémamentes párkapcsolat. Az is lehet már megbánta, persze nem biztos.
Rengeteg jó és értékes tulajdonsága van, kedves, figyelmes, nagyon jól néz ki, helyes, vonzó, stílusos, magabiztos, lehet rá számítani, intelligens, jól ellehetett vele beszélgetni, mindent könnyen megtud oldani, sok dologhoz ért, sikeres a munkájában, vagány hobbijai vannak, amikor lebetegedtem magától főzött, takarított, odafigyelt rám, gyakran meglepett apró dolgokkal is, reggelit készített nekem, ha hétvégén korábban ébredt stb. Nagyon jól összeillettünk. A megcsalást leszámítva összegezve mindent, tényleg ő az igazi, biztos vagyok benne. Más nem foglalkoztat kicsit se mióta megismertem őt. Sose éreztem korábban ilyen jól magam mással, mint vele.
Nem tudom, érez-e valamit felém még, ki kellene puhatolni valahogy, de nem tudom, hogyan.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!