Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ismét a párom legyen az exem?

Figyelt kérdés
Lassan 10 hónapja szakított velem, megcsalt és nem kellettem, mert titokban már kapcsolata volt. A szakításon nagyon ideges volt és nagyon összeveszett velem. Azóta nem beszéltünk semmit. Ők júliusban összeköltöztek, de valamiért szakítottak 3 hónap múlva és elköltözött tőle azonnal az akkori párja. Arra tippelek megcsalta őt is, de nem tudom mi történt. Annyit biztosra tudok, hogy nem az exem szakított. Már ekkor visszamentem volna hozzá, de hagyni akartam, hogy feldolgozza a történteket és én pedig a velem való szakítását sem dolgoztam fel, megelőzőleg több évet éltem vele. Az a helyzet, most se dolgoztam még fel teljesen, de telik az idő és úgy tudom még egyedül van. Szerintem lépni kellene. De hogyan? A szakítás óta nem kommunikáltunk és akkor úgy beszélt velem, mint akit gyűlöl. Mit tegyek, hogy kedvezően reagáljon rám? Sokáig reméltem, hogy hátha keres engem, de talán szégyelli magát, vagy megutált. Én azóta is csak őt szeretem, ugyan úgy azt gondolom, hogy ő az igazi nekem. Tudom, hogy azt mondják sokan, hogy mást kellene keresnem és megfog újra csalni. De nagyon szeretem őt, szeretnék visszamenni hozzá. Tudnátok tanácsokat adni, hogy érjem el, hogy ismét egy pár lehessünk?
2021. ápr. 5. 01:19
 1/7 anonim válasza:
En a hejedbe kitobnám!!
2021. ápr. 5. 01:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell ez neked, és miből gondolod hogy te kellenél még neki?
2021. ápr. 5. 02:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarsz olyan csávót, aki mellett mindig is másodhegedűs leszel?
2021. ápr. 5. 02:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem akarok segíteni olyan dologban, ami számodra rossz, elfelejtened kellene, nem pedig ismét összejönni egy olyan férfival, aki semennyire se tisztel, nála mindig csak második/sokadik lehetsz. Mi az ami miatt vágysz rá? Nincs más férfi, akit vonzónak találsz?
2021. ápr. 5. 07:26
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Ezért nem fog soha senki tisztelni téged. Mert egy földöncsúszó tartás nélküli ostoba nő vagy aki magát sem tiszteli.
2021. ápr. 5. 07:44
 6/7 A kérdező kommentje:

Sokan mondják a szakítás óta, hogy legjobb nekem, ha elfelejtenem, próbáltam is az elmúlt 10 hónapban, de nem fog menni, nem változtak az érzéseim felé. Korábban kisebb dolgok miatt is kiléptem a volt kapcsolataimból, de ő más, Ő az igazi.

Szomorú, hogy hibázott, de nincs problémamentes párkapcsolat. Az is lehet már megbánta, persze nem biztos.

Rengeteg jó és értékes tulajdonsága van, kedves, figyelmes, nagyon jól néz ki, helyes, vonzó, stílusos, magabiztos, lehet rá számítani, intelligens, jól ellehetett vele beszélgetni, mindent könnyen megtud oldani, sok dologhoz ért, sikeres a munkájában, vagány hobbijai vannak, amikor lebetegedtem magától főzött, takarított, odafigyelt rám, gyakran meglepett apró dolgokkal is, reggelit készített nekem, ha hétvégén korábban ébredt stb. Nagyon jól összeillettünk. A megcsalást leszámítva összegezve mindent, tényleg ő az igazi, biztos vagyok benne. Más nem foglalkoztat kicsit se mióta megismertem őt. Sose éreztem korábban ilyen jól magam mással, mint vele.

Nem tudom, érez-e valamit felém még, ki kellene puhatolni valahogy, de nem tudom, hogyan.

2021. ápr. 5. 14:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem, nem érez irántad semmit, bocsi...
2021. ápr. 5. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!