Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez érzelmi zsarolás?
Sajnos nem szoktam felismerni, ha valaki nem megfelelően bánik velem, az okait nem részletezném.
Szóval: a barátom heti több alkalommal elvárja (néha egy nap többször is), hogy orálisan kielégítsem, 100%-ban viszonzás nélkül. Az elején szívesen csináltam, de egyre inkább megundorodtam tőle és most már ott tartok, hogy kifejezetten megalázónak érzem. Ritkán szexelünk, 2-3 hetente, vagy még ritkábban. Egyszer már megpróbáltam felhozni a témát, de nagyon megbántódott, azzal jött, hogy ha gondot okoz nekem ezt az apróságot megtenni a kedvéért, nem is szeretem igazán. Elszégyelltem magam, hogy végül is igaza van, de folyamatosan ott van bennem az érzés, hogy ez nem oké és ki vagyok használva. Másrészt, ha ezzel tudok neki örömet okozni, és ha ennyire igénye van rá, akkormiért ne csináljam? Nem vagyok szexi, vonzó, megértem, hogy lefeküdni nem akar velem olyan gyakran, és csúnya a nemi szervem is, szóval nem is szeretném, hogy az orális szexet viszonozza (nem mintha valaha megpróbálta volna, de megértem).
Velem van a baj, más lányok lelkesebben elégítik ki orálisan a barátjukat? Vagy jól érzem, hogy a barátom nem korrekt és manipulálni próbál?
Persze azért is te vagy a hibás hogyha ő ocsmányul bánik veled, de amúgy szuper a kapcsolat!
Klasszikus bántalmazóval van dolgod.
Ez a pasi jól taccsra tette az önbecsülésed.
Elhitette hogy csúnya, hisztis vagy és nélküle nincs èlet.
Menekúlj tőle amíg lehet mert egy idő utàn már képtelen leszel meglèpni és pszichiátria lesz a vège.
Akik eddig válaszoltak, mind jól látják, milyen kapcsolat ez. Ha annak lehet nevezni egyáltalán.
De mivel a kérdező a viszontválaszban mentegeti a barátját, így semmi értelme tanácsokat adni. Bántalmazó kapcsolat, amiből nem is AKAR kilépni. Ha így halad,akkor az is eljön, hogy a srác beleveri a kajába, amit a csajnak meg kell enni.
Nem érdemes a kérdezővel foglalkozni, mert nincs is szándéka lépni. Mert ugye, jaj, akkor nem lesz másik.
Akkor nem lesz másik,de legalább az emberi méltóság megmarad.
Kérdező, és nem lenne jobb egyedül, mint egy ilyen kapcsolatban? Ha egyedül vagy, legalább reménykedhetsz benne, hogy találsz egy normálisat akinek mondjuk már az elejétől kezdve nem engeded meg, hogy kihasználjon.
Így viszont nem vagy boldog, nem jó neked.
Még egyedül is jobb mint vele, ha ezt megérted, könnyű lesz dobni. Fiatal vagy még, menj fel társkeresőre és válogass. Csak előtte szakíts vele és ne dőlj be az érzelmi zsarolásnak. Mert az lesz. Akkor majd mondogatni fogja hogy szeret, de valójában nem szeret, mert akkor nem így bánna veled.
Már eljutottál arra a szibtre hogy védelmwzed a bàntalmazód.
Innen egyedül nem fogsz tudni kilèpni.
Kérj külső segítséget. Akár családsegítő központból, ami ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!