Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik ez? 18/L

Figyelt kérdés

👋🏻Miért van az hogy 1 pasi sem ír rám és nem akarnak velem kapcsolatot pedig nem vagyok ronda(nagyon sok személy mondja is hogy nagyon szép vagyok,meg hát szepsegversenyeket is nyertem) ezt most nem azért mondom hogy felvágjak stb...én nem látom hú de gyönyörűnek magam amúgy. Eddig egy párkapcsolatom volt..utána több pasival is beszéltem(mondjuk nem olyan sok pasival és inkább én írtam először)de vagy csak azt akarták tőlem(szexet) vagy semmit sem akartak. :(

Velem lehet a baj?? Nem értem..

(A helyesírásomért ne haragudjatok ha valamit nem írtam jol de nem magyar vagyok és léci ne írjatok privibe hogy ti szívesen ismerkednétek mert itt nem akarok ismerkedni)

2021. ápr. 4. 21:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
majd kiderül ahogy minden ilyen kérdés alatt kb a 3-4 oldal környékén ha lesz annyi komi
2021. ápr. 4. 22:03
 12/18 anonim ***** válasza:
51%
Tényleg szmegmás a pöcsük és mivel nem fürdenek, inkább icsinggélt használnak? Tényleg nem is fűtik a fürdőt? 😃
2021. ápr. 4. 22:16
 13/18 anonim ***** válasza:
57%

Én jóképű fiú vagyok es sajat lakasom van meg minden, mégsincs barátnőm. Van ilyen, hogy nem jön össze :3

Lehet írásban nem tudsz beszélgetni ezért megunnak egy idő után. Szépségversenyen amúgy én nem nagyon láttam még csinos lányokat. Oké egyszer szúrhatóak de nem értem miért ők vannak ott mikor minden nap látok szebbet az utcán. Néz bele a tükörbe és gondolkoz. Mi az ami nem oké? A külsőd? A személyiségedben van valami hiba? Vagy az emberekben? Teljesen mindegy csak javitsd ki. Ha a ferfiakban van a hiba akkor próbálj megfelelni annak a rétegnek akivel kezdeni akarsz.

2021. ápr. 4. 22:18
 14/18 anonim ***** válasza:
70%
Közhelyes, de van aki "nem tűnik elérhetőnek". Vagy alapból az "úgyis van barátom" képet sugározza magából, vagy a "lehajtott fejjel a földet nézve rohanok az utcán fülhallgatóval" lányok, hogy véletlenül se szólíthassa meg senki. Légy nyitottabb, pl. barátilag is ismerkedj többet. Vannak barátaid? Esetleg fiú barátaid is?
2021. ápr. 4. 22:27
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat:)
2021. ápr. 4. 22:32
 16/18 anonim ***** válasza:

14-es.

Ebben lehet valami!

A közhely lehet ám jó is. Sőt, rávezethet a megvilágosodásra a nyilvánvaló megfogalmazása és kimondása. Ez egy erős fegyver, nem szabad lebecsülni.

Köszi!

2021. ápr. 4. 23:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Lehet tul tokeletes vagy, ezert nem felnek lepni feled.
2021. ápr. 4. 23:15
 18/18 anonim ***** válasza:

17# vok, azért gondolok igy, mert attol felnek, hogy valami csoves, lusta, szegenynek tekintesz rá

Tudod mire gondolok...

2021. ápr. 4. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!