Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném kézbe a dolgokat?
Az utóbbi időben a párommal kicsit ellaposodott a kapcsolatunk, együttélés és szex szempontjából is. Tudom, hogy a legtöbb párkapcsolatban ez előbb-utóbb megesik, de nem tudom hogyan vehetném kezembe az irányítást. Régebben eljártunk mindenfelé, csináltunk hülyeségeket és vicces dolgokat, egyszóval megvolt a pezsgés. Nyilván ebbe most kicsit a covid is beleszól, sokat voltunk itthon mindketten, de nem ez a fő probléma. Már a szex is elég ritka, de ha bele is kezdünk olyan semmilyen az egész. Pedig régebben szinte mindig majd felrobbantunk, hogy hazaérjünk és végre egymásnak essünk. Meg is beszéltük, hogy mindketten így érzünk mostanában, és ehhez szeretnék egy kis tanácsot kérni, hogy hogyan lehetne feldobni a kapcsolatunkat, hogy újra legyen pezsgés mint régen?
Egyébként 6 éve vagyunk együtt és 3 éve lakunk egy háztartásban, nem tudom ez számít-e valamit.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!