Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hosszú hétvégén csináltok együtt valamit?
Tegnap kirándultunk, söröztünk.
Ma a párom sz.gépezik egész nap, mert én főztem a donkás, tojást festettem, plusz sütöttem - kérdezte, hogy segítsen-e, de jó volt ezeket egyedül csinálni. Imádok sütni-főzni, mert az nekem hobbi és feltöltődés.
Holnap vszeg itthon - megjött, úgyhogy kb fetrengés a görcsöktől -, de este megbontatom vele a whiskyjét, hogy legalább az tompítsa a fájdalmat.
Hétfőn, ha jobban leszek, akkor eltúrázunk a messzebbi tóhoz, viszünk sört, csokit, sonkát meg tojást és piknikezünk egyet.
Ha akkor is szenvedek, úgy maximum rövidke sétát teszünk :)
Nem valószínű.
Szerettem volna a menüt közösen készíteni, vagy egyedül, de a társaságában, aztán másnap egy kirándulás.
Helyette egyedül elment a haverjához, játszott a gyerekekkel, beszélgettek, aztán a többi időt munkával tölti, kimegy, plusz munkát vállal stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!