Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok esetben miért mennek bele olyanba a nők, ami miatt aztán hisztiznek?
Ez nem nemzethez kötött, józan pszichológia. És onnan is látszik, hogy ez nem normális, hogy azok a nők, akik látszólag ebbe belemennek (mert mondjuk szerelmesek) azok sérülnek, ugyanis ez nem egy normális állapot. A csalást megbocsátó nők is szenvednek, utána megy a féltékenykedés, boldogtalan lesz a házasság.
Csak olyan nővel működik ez, aki maga is össze vissza dug és neki is ilyen az értékrendje. Aki miattad megy ebbe bele, az túlságosan szerelmes, és te fájdalmat okozol neki és hiába mondod azt hogy te szóltál. Ő akkor még nem tudta, amikor erre rábólintott, hogy mennyire fájdalmas és megalázó ez az egész.
Ismétlem, csak olyan morális szintű nővel tudod ezt megtenni aki olyan, mint te vagy. Hívjátok szabadságnak, engem nem érdekel. De ne olyat kínozz aki szeret és érted megy bele ebbe, mert ez így gusztustalan.
Én pasi vagyok de tuti nem mennék bele abba hogy a barátnőm nyíltan megcsaljon másokkal arra hibatkozva hogy "fiatal és kiakarja élni magát".
A görénnyel olcsón megúsztad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!