Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért esik ez ilyen rosszul?
Nagyon szeretem a páromat, és a vírus helyzet miatt 1 hónapra ide költözött hozzám. Nem korlátoztam a szabadságát, bármi programja volt hadd menjen.... Most haza költözhetett. Azt mondta a családjával is akar lenni, ezért 1 hétig most nem találkozunk. Viszont a családja helyett inkább megy maszekolni, meg minden Isten nyílát csinálni.. Úgy érzem ezzel a szöveggel csak le akart rázni. A kellő egyedüllétet is megadtam neki, ha arra volt szüksége, oda figyeltem rá. Nem akaszkodtam rá. Rendesen, mindent megtettem érte ebben a pár hétben.
Mégis mit cseszhettem el?
Vagy csak túl sok lettem neki? Én nagyon nehezen viselem ezt, hogy megint nagyon ritkán fogunk találkozni.
Rettentően szeretnék beszélni egy kívül állóval anoniman, hogy ő hogy látja.
Tudnátok segíteni?

Nincs ebben semmi rossz, ha akar egy kis énidőt is magának. Ez ugyanúgy belefér egy kapcsolatba.
De viszont meg mondhatta volna ezt egy az egyben.
Bár ha tényleg maszekol és barátokkal is találkozik amíg otthon van elmondhatta volna.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!