Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért esik ez ilyen rosszul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esik ez ilyen rosszul?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a páromat, és a vírus helyzet miatt 1 hónapra ide költözött hozzám. Nem korlátoztam a szabadságát, bármi programja volt hadd menjen.... Most haza költözhetett. Azt mondta a családjával is akar lenni, ezért 1 hétig most nem találkozunk. Viszont a családja helyett inkább megy maszekolni, meg minden Isten nyílát csinálni.. Úgy érzem ezzel a szöveggel csak le akart rázni. A kellő egyedüllétet is megadtam neki, ha arra volt szüksége, oda figyeltem rá. Nem akaszkodtam rá. Rendesen, mindent megtettem érte ebben a pár hétben.

Mégis mit cseszhettem el?

Vagy csak túl sok lettem neki? Én nagyon nehezen viselem ezt, hogy megint nagyon ritkán fogunk találkozni.

Rettentően szeretnék beszélni egy kívül állóval anoniman, hogy ő hogy látja.

Tudnátok segíteni?

2021. márc. 31. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

Nincs ebben semmi rossz, ha akar egy kis énidőt is magának. Ez ugyanúgy belefér egy kapcsolatba.

De viszont meg mondhatta volna ezt egy az egyben.

Bár ha tényleg maszekol és barátokkal is találkozik amíg otthon van elmondhatta volna.

2021. márc. 31. 17:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Sokszor csinált már ilyet, hogy választotta a kegyes hazugságot, mintsem az igazat mondta... Párszor már lebukott vele. És őszintén szolva, nem esik jól pont ez a része. Ha én őszinte vagyok vele, legyen ő is. Nem csapok ki hisztit,megértem. És sosem toporzékoltam azért mert haverozik. Múltkor is mikor elment inni, csak annyit mondtam rá, hogy rendben érezze jól magát és vigyázzon magára. Irónia, szarkazmus nélkül.
2021. márc. 31. 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Csupan nem te vagy az otthona nem találja fel magát máshol
2021. márc. 31. 17:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd, hogy érted?
2021. márc. 31. 17:15
 5/7 anonim ***** válasza:
nem tud veled együtt élni, nem érzi azt hogy otthon van, és ha sajnos ezt nem érzi akkor az nem kapcsolat, mert 2 ember akkor van kapcsolatban igazán ha elbírják egymást viselni és a közös életet.
2021. márc. 31. 17:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyon jól mondja az 5-ös, ebben egyetértek vele.
2021. márc. 31. 17:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy kifejtetted a véleményedet. De pár mondatról sajnos egy ekkora dolgot nem lehet megállapítani. Ő jól érezte magát nálunk, sokan mondták is, hogy sokkal nyugodtabb lett, és kiegyensúlyozottabb.
2021. márc. 31. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!