Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom tényleg akarok-e vele családot?

Szerintem gondolj bele... te megcsalnád? Te is megteheted bármikor! Meg is tetted. Akkor téged mi tart vissza? Szerelem? És ha egyszer megunod? Akkor megcsalnád?
Most ez egy olyan történet ahol végif kell gondolni te mit tennél. Ha neked menne a hűség ezek után, akkor őt miért gondolod rosszabbnak magadnál?
Aztán ha ezt lejátszottad, akkor vele kéne beszélni ezekről a dolgokról. Ő miért bízik benned? Miért maradna mostmár hűséges? Mi lesz ma megun? stb.
Ha ezekről nem tudtok nyíltan beszélni, akkor egyértelműen nem elég erős a kapcsolatotok egy gyerekhez.

Nem teljesen helytálló a félelmed. Ahogy írtad is: te messze gonoszabb dolgokat tettél vele, amiről ő még csak nem is tud a mai napig. Még is te vagy az aki fenn van akadva egy eseten. Az első felvonásban te voltál az aki semmiféle tisztelet nem mutatott a másik iránt. Te ágyaztál meg ennek. Na most, ha én valakit szeretek azt tisztelem. Akit tisztelek azt nem csalom meg, nem flörtölgetek. Miért? Mert szeretem és tisztelem őt! Nem az egómat fényezgetem, Nem tárgyként kezelem a páromat. Úgy érzem egy nagy adag önbizalom hiánnyal is rendelkezhetsz. Ezt javaslom orvosolni kezdésnek. Ja és az önbizalom nem összekeverendő az egoizmussal! Ne az egódat növeld, hanem bízz magadban! Ha ez meg van akkor lehet beszélni érett felnőtt párkapcsolatról. Ellenkező esetben még rengeteg pofon vár rád az életben.
A legkorrektebb és egyben legértelmesebb döntés az volna ha leülnél vele beszélni és mindent elmondanál neki. Megbeszélnétek és annak függvényében születne döntés a kapcsolat jövőjét illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!