Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom tényleg akarok-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom tényleg akarok-e vele családot?

Figyelt kérdés
Az én történetem nem egyszerű, igazából már vagy 10-en x éve jelen van a mostani párom az életembe. Sokáig én hülyítettem, de fiatal lány voltam és nem érdekelt semmi. Meg haragudott és eltűnt, aztán olyan 21 éves koromban újra felbukkant. Akkor már jártunk de nagyon komolytalan voltam és cseppet sem erkölcsös. El ítélhető vagyok, lehet rám mindent mondani. Sok csúnya dolgot megtettem vele a háta mögött. Nem tudott a dolgokról, de később volt ami kiderült. Így nem is voltunk sokáig együtt, kb 1 év után elhagytam és más férfiakkal ismerkedtem. Újra jött, udvarolt, stb. Kibékültünk, aztán 2 évre rá ő csapott engem a földhöz mikor már mindennél jobban szerettem, nyilván az első időszakokban egyáltalán nem éreztem iránta semmit. Közölte velem, hogy megcsalt és köze volt egy lányhoz, de már vége van és helyre szeretné hozni. Nem Természetesen bennem egy világ dőlt össze, padlóra tett a dolog. Megzuhantam, elhagytam. Hát persze fiúknál vigasztalódtam, sajnálom nagyon de fiatalon abszolút nem voltam jó kislány sőt. Ez a srác mégis akart engem, hívott és keresett. Bántotta a dolog, nem tudta miért bántott meg, fogalma sem volt hogyan érdekelhette más lány. Külön voltunk egy ideig, de újra összejöttem vele. Azóta évek teltek el, teljesen megnyugodtam. Nem csaltam meg azóta, tényleg rendes nő lett belőlem. Már nincsenek más férfiak az életemben, nem is érdekelnek. Össze költözünk, a párom rengeteget dolgozik, értem. Nem jár sehova, biztosan nem nőzik. Nem fordult azóta elő ez biztos. Mégis bennem van a kétely, pedig én sokkal rosszabb dolgokat tettem meg vele és ő csak egy két enyhe dologról tud. Valahol hiszek a karmában. Szeretem őt, jó apa lenne. Ért mindenhez, igazi férfi. Viszont elgondolkodtató, hogy ha már egyszer megcsalt szülővé válnék - e vele. Vállalnék - e közös gyereket. Nyugodt életünk van, és a fiatalság - bolondság. Tudom, hogy rengetegen ítélkezni fognak felettem, nyugodtan. Viszont ha lehet ettől eltekintve adjatok tanácsot.

2021. márc. 31. 13:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Amit erőltetni kell, azt nem szabad erőltetni.
2021. márc. 31. 14:01
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Nem való mindenkinek család. Se olyan gyerek nem lennék, akinek te vagy az anyja, se olyan gyerek, akinek ő az apja.
2021. márc. 31. 14:05
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem gondolj bele... te megcsalnád? Te is megteheted bármikor! Meg is tetted. Akkor téged mi tart vissza? Szerelem? És ha egyszer megunod? Akkor megcsalnád?

Most ez egy olyan történet ahol végif kell gondolni te mit tennél. Ha neked menne a hűség ezek után, akkor őt miért gondolod rosszabbnak magadnál?

Aztán ha ezt lejátszottad, akkor vele kéne beszélni ezekről a dolgokról. Ő miért bízik benned? Miért maradna mostmár hűséges? Mi lesz ma megun? stb.

Ha ezekről nem tudtok nyíltan beszélni, akkor egyértelműen nem elég erős a kapcsolatotok egy gyerekhez.

2021. márc. 31. 14:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Ő azt mondja, nem tudja miért tette. Ma már nem tenné, jöhet elé bármilyen jó nő sem tudna már vele mit kezdeni a hölgy, mert egyszerűen nincs már igénye erre. Ő mellettem döntött, és kész. Nem akar többé hazudni, idegeskedni, nyugodtan akar élni, velem tervez és mindig is velem tervezett mióta ismer. Megcsalás nélkül nem tartana itt, azóta értékeli amilye van a nő segített neki rájönni, hogy neki én vagyok a megfelelő. Kicsit meseszerű azért, de hiteles volt az előadás.
2021. márc. 31. 14:10
 5/7 anonim ***** válasza:
59%
Ti inkább ne szaporodjatok!
2021. márc. 31. 14:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom , hogy ilyen rövid idő alatt ennyire megváltozna e egy ember, ha 8-10 évről lenne szó a szünet között akkor talán elhinném hogy bölcsebb lett és tökösebb de így..
2021. márc. 31. 15:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem teljesen helytálló a félelmed. Ahogy írtad is: te messze gonoszabb dolgokat tettél vele, amiről ő még csak nem is tud a mai napig. Még is te vagy az aki fenn van akadva egy eseten. Az első felvonásban te voltál az aki semmiféle tisztelet nem mutatott a másik iránt. Te ágyaztál meg ennek. Na most, ha én valakit szeretek azt tisztelem. Akit tisztelek azt nem csalom meg, nem flörtölgetek. Miért? Mert szeretem és tisztelem őt! Nem az egómat fényezgetem, Nem tárgyként kezelem a páromat. Úgy érzem egy nagy adag önbizalom hiánnyal is rendelkezhetsz. Ezt javaslom orvosolni kezdésnek. Ja és az önbizalom nem összekeverendő az egoizmussal! Ne az egódat növeld, hanem bízz magadban! Ha ez meg van akkor lehet beszélni érett felnőtt párkapcsolatról. Ellenkező esetben még rengeteg pofon vár rád az életben.

A legkorrektebb és egyben legértelmesebb döntés az volna ha leülnél vele beszélni és mindent elmondanál neki. Megbeszélnétek és annak függvényében születne döntés a kapcsolat jövőjét illetően.

2021. márc. 31. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!