Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza lehet ujra hoditani az exet, ha egyszer vége lett a kapcsolatnak?
Nem biztos.
Ami elmúlt azt jobb nem újra felbolygatni, mert rosszabbul is elsülhet a dolog. Egy lezárt fejezetet nem jó újra elkezdeni.
De azért kiderítheted, hogy mi a helyzet de csak óvatosan!!!
Először tudd meg, hogy kapcsolatban van e, és ha igen akkor boldog e abban a kapcsolatban. De egyszerűen felhívhatod olyannal , hogy szia , hogy vagy mi van veled, hogy alakulnak telnek a napjaid ennyi.
Ha örül neki és érdekled még őt akkor mondania kellene DE! nem neked! Hanem neki, hogy találkozhatnánk egyszer. De még a találka sem tuti arra h akar valamit tőled, lehet hogy tényleg boldog. Ha így van keresd meg te is a boldogságot.
Mi 4 évet voltunk együtt, ugyanúgy váltunk el mint ti.
Ő is azt mondta hogy majd ő keres ha úgy érzi kellek. Most 4 év után felkeresett de csak szexet akar mert nem érez még mindig semmit irántam csak mint nő vonzom.
Hát, elvileg visszakaptam, testileg de a lelkét sose fogom. Pedig tudom hogy szeret még.
Ahoz hogy teljes mértékben vissza tudd szerezni szerintem nagy szerencse kell...
Idő...Itt van a kedvenc idézetem:
A szeretet nem múlhat el - megmarad. Ezért van az, hogy senkit sem lehet megvigasztalni, ha elveszti azt, akit szeret. Minden vigasz erőtlen és hamis. Főleg az a mondat, hogy "az idő majd begyógyítja a sebedet". Nem igaz. Ez nem olyan seb, ami gyógyul. A fájdalom érzése idővel csökkenhet, de a széttépettség érzése megmarad.
Tehát az időben ne bízz, én 4 évet vártam hogy elfeledjem és hogy ő újra szeressen. de mégse.
Én is sokat változtam, megfogadtam a tanácsait és amiket felhozott hibáimat elgondolkoztam és kijavítottam.
És most várok hogy így kellek-e...
De úgy tűnik nem
De lehet neked szerencséd lesz, úgy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!