Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 éves kapcsolatban mennyi a még egészségesnek mondható minimális szexualis együttlét egy héten?
Igen, azért nem kárpótoltam, mert nem kívántam
Sosem szexelek csak az ő kedvéért, ezért van csak ennyi együttlét az életünkben
Többször meg is kapom emiatt, h önző vagyok
A kárpótlás orális kényeztetést jelent ebben a szituban
És azért nem tettem, mert nem volt sem hangulatom, sem kedvem hozzá
És az a típus vagyok, aki nem szeret megtenni olyan dolgokat, amiket kötelezőnek/kötelezettségnek/muszájnak éreztetnek vele (magánéletben legalabbis)
Nem vagy önző, csak mások az igényeitek. De nem ez a probléma forrása, hanem az, hogy a párod gyerekes és egyáltalán nincs tekintettel rád. Jól teszed, hogy nem fekszel le vele azért, mert ő akarja de te nem, mert ezzel megerőszakoltatnád vele magad (esetleg el tudod neki ezt magyarázni így? Talán megértené, ha látná a te oldaladat is)
A vágy az nem döntés kérdése, nem tudod azt parancsolni a testednek, hogy ma akarjon 3x szexelni, ha nem akar.
Ugyanarra vágyunk, családi ház, gyerekek, kutya...a szokásos
Ismerjük egymás minden egyes mozzanatát, mimikáját vagy gondolatát
Együtt tudunk élni egymás hibáival
Számíthatunk egymásra
Én is így látom és a baj az, hogy hiába magyarázom ezt neki, ő nem érti meg
Szerinte ez nem normális, h 30 évesen nem vágyom többre, mint havi 3-4 alkalom
És régebben valóban többre vágytam én is, de most nekem ennyi bőven elég
Hát amúgy tök igazatok van
Nagy a szerepe itt már a megszokásnak és a biztonságérzetnek
Kérdés, h ennyi összetarthat-e 2 embert hosszútávon?
Van itt olyan, aki 15+ éve van együtt a párjával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!