Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek rendben van, amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rendben van, amit párom csinál?

Figyelt kérdés
Több mint egy éve vagyunk együtt, szóval nem egy friss dologról van szó. Barátnőm az elmúlt pár hónapban vette fel azt a szokást, hogy időnként random eltűnik napokra, életjelet nem ad magáról, semmilyen módon nem lehet utolérni, majd pár nap után egyszer csak előkerül azzal, hogy "Ne haragudj, rossz kedvem volt". Sose tudom kiszedni belőle mi volt a baj. Az első pár alkalommal tök megértő voltam és még én éreztem szarul magam utána, hogy türelmetlen vagyok amikor ő csak így kezeli a problémáit, de így a sokadik alkalommal már nagyon zavar. Egyrészt kicsit rosszul esik, hogy nem osztja meg velem amikor valami bántja, pedig én full aggódom és szeretnék neki segíteni, de persze ez az ő döntése... De sztem akkor is erről kéne hogy szóljon egy kapcsolat vagy mi... Másrészt én ilyenkor tiszta görcs vagyok mindig hogy mi történt vele megint, vagy én bántottam meg valamivel, és elég rossz, hogy simán itt hagy napokra idegben, amikor pontosan tudja hogy aggódom. Izé, oké hogy valamiért depis amit nem mond el, de egy "semmi baj, majd hívlak" szerintem bele kellene hogy férjen, ha más nem is... Mit gondoltok erről a szituról? Titeket is zavarna, vagy túlreagálom? 22f
2021. márc. 28. 21:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem is zavarna. Egy kapcsolatban meg kell tudni osztani a másikkal a bajunkat.

Az meg tényleg bunkósag, hogy nem érdekli, hogy ilyenkor aggódsz.

Nem lehet, hogy megcsal?

2021. márc. 28. 21:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen megértelek, főleg hogy a leírásod alapján rendszeresen csinálja. Én is aggódnék, akkor is aggódom ha 3 órán keresztül nem tudom mi van vele, nemhogy napokig.

A depresszió nem itt kezdődik, az nem pár napig tart hanem minimum 2 hétig. Engem is zavarna, egyáltalán nem természetes amit csinál. Én inkább szerhasználatra, vagy megcsalásra tippelnék, de te tudod mennyire bízhatsz meg benne.

2021. márc. 28. 21:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nincs rendben. Ha valakinek nem érek annyit, hogy annyira méltasson, hogy felvegye nekem a telefont, és annyit mondjon, hogy szeretne egy kicsit egyedül lenni, majd beszélünk, akkor nincs értelme kapcsolatról beszélni.
2021. márc. 28. 21:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ó hát olyankor más fark.. mármint vállán érzi magát rosszul, pont amiatt amit csinál, addig eszi a szégyen.
2021. márc. 28. 21:44
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
Egyáltalán nem normális. Alap lenne, hogy legalább szól, hogy nem lesz néhány napig. Egy éves kapcsolatban meg az lenne a normális, ha meg is mondaná hova tűnik el napokra.
2021. márc. 28. 21:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem k.va kulfoldon es pont munkaja van. Az ilyet nem nagyon szoktak elmondani.
2021. márc. 28. 21:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem oké!

Lehet, hogy kettős életet él, de ha nem, ez akkor sem normális.

Egy párkapcsolatban először is nem hagyjuk a másikat bizonytalanságban. Ha szeretem a páromat, akkor nem tűnök el úgy, hogy nem tudja, miért mentem el és mikor jövök vissza. Még egy délutánra sem, nemhogy napokra.

A másik a megbízhatatlanság. Nem tudod, holnap ott lesz-e melletted, vagy épp eltűnős napja lesz. Tényleg, előfordult már, hogy emiatt leszervezett programra nem ment el veled, vagy hozzátok jövő vendég előtt magyarázkodnod kellett?

A harmadik pedig, hogy ha problémája van, ossza meg veled. Ha veled van problémája, beszélje meg veled.

Summa summarum.

A következő eltűnése alatt összecsomagolnék (vagy ha ő lakik nálam, az ő holmiját csomagolnám össze), és ha hazaért, megmondanám, hogy mehet el újra, de ezúttal végleg, mert én küldöm el.

Egyébként biztos lehetsz benne, hogy ő is fontolgatja a szakítást ilyenkor, azért is megy el. Egyelőre még mindig rábeszélte magát a visszajövetelre, de billeg a léc nála.

2021. márc. 28. 22:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Vegyel egy okosorat es a kis orareszt rejtsd el a taskajaba,amit magaval visz. Mutatni fogja a terkepen,hol van. Sot fel is hivhatod es lehallgathatod. Hatha a taskaja kozeleben tartozkodik.

Felettebb erdekes ,h eltunik napokra. Ilyet nem szoktak csinalni. Csak,aki titkol vmit.

Esetleg egy masik pasija van.

2021. márc. 28. 22:04
 9/10 A kérdező kommentje:
Hogy megcsal-e? T.köm tudja, lehet, de őszintén már annyira kiidegelt ezzel az egésszel, hogy nem is nagyon érdekel. Én nem vagyok a szakítás mint instant megoldás híve, nehogy aztán megbánja az ember, meg azért egy több mint egy éves kapcsolatot nem olyan könnyű kidobni, de billeg a léc. Mindenesetre a válaszok sokat segítenek, kösz mindenkinek!
2021. márc. 28. 22:07
 10/10 A kérdező kommentje:
Ja amúgy nem élünk együtt, most korona miatt csak hétvégente szoktunk talizni, ezek eddig mindig összejöttek, csak sokszor két hétvége között tűnik el random mindenféle kommunikációs térből.
2021. márc. 28. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!