Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vicces szöveggel ütöd el azt amikor az idősebb nő megkérdezi milyen idős vagy?
Figyelt kérdés
Pl.:te vagy 17 és dél a nő pedig 20 és kisfiúnak tart.milyen viccel üdtnéd el?2010. aug. 19. 21:59
1/10 anonim válasza:
Bekapcsolom a telefonomon Bob Marley-t és sz/rok a csajra.
2/10 anonim válasza:
17. De a faszom akár egy 50évesé
4/10 A kérdező kommentje:
nincs azzal semmi probléma:D csak ez mindig kinos mikor megkérdezi
2010. aug. 19. 22:02
5/10 anonim válasza:
Mond azt h 12 és h leszel-e az anyukája!
6/10 A kérdező kommentje:
ez vicces és jó ilyenekre gondoltam:D
2010. aug. 19. 22:04
7/10 anonim válasza:
Én azt szerettem amikor ilyen kis csajok( 19-20-21-22) azt hiszik fiatalabb vagyok náluk..nem minden az aminek látszik.
Viszont érdekes mód a tőlem idősebb nők(35-38) meg bepróbálkoznak nálam, szóval a fene se érti ezt.
Pedig legtöbbjüknek férje is van aztán mégis engedik megtekerni magukat a kocsiban:DDDDDDDDD
Szóval kárpótolt az élet:D
8/10 Decoy válasza:
ha kiveszed a protézised lesz0phtasz...
ne mozogj nagyon mert még eltörik a csípőd...
50 év múlva én is ilyen rusnya leszek...?
Te egy suliba jártál Jézussal...?
bocs de hirtelen és fáradtan csak ilyenek jutottak eszembe...
sorry
a jó öreg Wilson voltam...
10/10 anonim válasza:
22:07 xDDDDDDDDDDD te nem vagy normális
Amúgy, még egyszer odajön hozzám anyám barátnője akkor már autóSTOHL ütöm el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!