Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon agresszív a párom, veszekedések alkalmával nagyon félek tőle. Mit tegyek?

Amikor egy férfi megver egy nőt az a legaljasabb dolog.Uralkodni akar rajtad,ahogy látom féltékeny is.
Általában az ilyen bántalmazó a saját szarját próbálja leverni a másikon.Egy rohadt pöcs és még szerintem egy hazug barom.Menekülnék nem kétség.

Ennek màr vege.
Keress albit és menj. Csak mert gyerek is van. Ne ebben nőjjön már fel legyen már benned ennyi minimum..

Ez csak rosszabb lesz,ne várd meg h a babát is bántalmazza mert épp szoptatod az ő kiszolgálása helyett. Itt biztos voltak előzmények,semmiből nem lesz összeverve a másik,ezeknek konkrét lépcsői vannak,ő gyerek előtt is ilyen volt csak nem akartad észrevenni vagy nem vetted észre. NANE segélyvonal
Nők és gyerekek elleni erőszak áldozatainak és segítőiknek
+36 80 505 101
Hétfő, kedd, csütörtök és péntek 18-22 óra és szerda 12-14 óra között
Kérj segítséget,ha már a verés fázisban jártok ez csak rosszabb lesz..
70F

Ne legyetek ilyenek,nagyon sok nem macsó is átvált egoista barommá mikor a nő szül egy gyereket,mert nem nő fel a feladathoz.
Ismerek én olyan macsót aki kifogott egy pénzes libát aztán úgyanígy terrorba tartja,mert neki ez jár.

#17: Nincs gyerekem és nem is lesz. Pont azért, mert férfi vagyok és a másik nemre durván jellemzőbb ez.
A férfiak egyszerűbbek általában. Ha gyökerek, később is azok. Ha megnézem a környezetemben lévő gyökér férfiakat, akkor a gyerekvállalás max egy kicsit vitte őket lejjebb, előtte is épp elég mélyen voltak.
Melléjük, ha megnézem a normális férfiakat, egyikük sem változott meg, maximum, ha a nő is. Aki normális férfit akar gyerekvállalás után, az előtte is akarjon normális férfit.
A nőknél jellemzőbb, hogy a hormonok és egyebek miatt borul minden. Durva, hogy mennyi nő ismerősöm simán bevallotta, hogy a gyerek után átváltottak hárpiába. Szóval köszönöm, én emiatt kihagyom a gyerekvállalást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!