Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én 18 éves vagyok a párom pedig 38 és én idővel ugye mint minden nő szeretnék majd gyermeket, de a párom azt mondja hogy ő már nem igazán 7 honapja vagyunk együtt változhat a gondolata én kitartok a szerelme befolyasolhatja ezt? Hogy megondolja?
Figyelt kérdés
2021. márc. 25. 22:31
1/11 anonim válasza:
Neki elég egy gyerek, aki te vagy jelenleg.
2/11 anonim válasza:
Szerintem még változhat, ha ő is szerelmes beléd.
Amikor én szültem, 23 voltam, a férjem pedig 45. Azóta is boldogok vagyunk együtt. :)
3/11 anonim válasza:
Majd nézd meg, ha te leszel 50, a férjed meg egy 70 feletti, remegő lábú papóka.
5/11 anonim válasza:
Nem fog változni. Csak az idődet vesztegeted vele.
7/11 anonim válasza:
A legnagyobb hiba, ha arra vársz, hogy a párod "majd megváltozik", bármilyen szempontból is. Ha ő is 18 lenne, akkor lenne értelme ezt várnod, mert akkor még tényleg változhat, de 38 évesen ha nem akar gyereket, családot, akkor nem fog akarni 5-10-50 év múlva sem.
Ha nem komolyak vele a szándékaid, akkor ezzel így nincs probléma, de ha te családban és gyerekekben reménykedsz, ilyen terveid vannak a jövődre nézve, akkor gyakorlatilag csak az idődet húzod ezzel a pasival és elveszed magadtól a lehetőséget, hogy olyan párt találj, akivel közösek a céljaitok.
8/11 A kérdező kommentje:
Sokszor mondja hogy fiatal az idő ami eltelt már közöttünk (7)hónap össze költöztünk 2 honapja kb és nagyon jol megvagyunk én bizom benne hogy mad 1 2 ev mulva vagy ha esetleg teherbe esek akkor nem fogja azt mondani hogy ne tarsuk meg felválaljuk egymást nincs semmi problémánk
2021. márc. 26. 12:46
9/11 anonim válasza:
Most ezt ugye nem úgy érted, hogy akarata ellenére esel teherbe, és kész helyzet elé állítod? Mert az elég görény döntés.
10/11 A kérdező kommentje:
Nemmmmm ezt ő mondta hogy ha el telik egy kis idő akkor lehet hogy máshogy gondolkozik ő is de persze ha nem szeretné akkor elvetetnem
2021. márc. 26. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!