Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelitek az ilyen pasikat?
Van egy pasi akivel ismerkedem de már kezdek bele fáradni mindenbe.
Az a baj vele, hogy az előző nője anyagilag kihasználta azt mesélte nekem hogyha nem adott neki 20ezernél drágább ajándékot akkor össze veszett vele, mert nagyon anyagias lánnyal volt együtt aki mindent a pénzben mért.
Én meg már abba kezdek bele fáradni, hogy hangoztassam kifejezzem hogy minden nő és ember más és más. Attol mert egy olyan nővel volt együtt nem mind olyan. És minden neveltetés kérdése kit milyennek nevelnek fel.
De már kezdek ebbe bele fáradni és már elfogom zavarni, mert unom.
Meg aztán azt se szeretném ha engem használna ki, mert képes vagyok nagyon mátír lenni ha valakit meg sajnálok hogy rosszul járt.
Ti hogyan kezelitek lányok, ha olyan pasival ismerkedtek vagy járogattok aki ilyen?

panaszkodjon másnak. ha ő volt olyan hülye, és elviselte az ilyen nőt, akkor meg is érdemelte.
én speciel rühellem, ha valaki rám akarja eröltetni a saját szarságait.
zárja le a múltat, ne hozza már állandóan fel.

Akárhogyis legyen, ő döntött úgy, hogy anyagias nővel volt. Senki sem kényszerítette, köszönje magának.
Egyébként engem idegesítene, ha bármi miatt nekem sirdogálna az exéről. Heverje ki előbb, utána kezdjen kapcsolatba. Erre normális ember nem kíváncsi.

AKi ilyennel jön, az csak manipulálni akar téged. Még az is lehet, hogy pont fordítva történt a dolog, és ő húzta le az exét, veled elhiteti az ellenkezőjét, és készíti elő terepet, hogy te majd az ellenkezőjét akarod bebizonyítani, ezért neki semmit nem kell soha venni, meghívni, stb, viszont fordítva igen. )nként fogsz neki fizetni, hogy nehogy azt higgye, hogy "te is olyan vagy".
Nyugodt szívvel dobhatod ki az ilyent.

Szerintem szimplán sérült ettől a kapcsolattól nem hinném hogy hazudik.
Sok elkényeztet nő van aki felnőtt korára is anyagi javakban méri a szeretetet .
És meddig lehet eltűrni egy sérült pasit?
Vagy hogyan szoktátok az ilyet össze foltozni hogy azért közben mi se sérüljünk vagy nekünk se legyen ebben kár?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!