Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A tinderen/instagrammon kívül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tinderen/instagrammon kívül van más út a csajozásra?

Figyelt kérdés
Ha a szociális hálómban csak férfiak vannak.

2021. márc. 24. 00:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
már a facebooknak is van társkeresője.
2021. márc. 24. 07:22
 2/5 A kérdező kommentje:

Emlékszem, amikor középiskolás voltam, elég lett volna csak odamenni a lányhoz a folyosón.

Ma viszont mivel a munkahelyemen csak férfiak vannak, ilyen kb nincsen többet. Közben a nightlife is egy kolbászpartivá vált (ha épp nincs lezárás).

2021. márc. 24. 09:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Online társkeresésen kívül nem igazán van más megoldás, mert nem lehet sehova menni, nem történik semmi, az utcán mindenki maszkban van stb..

Próbálj meg különböző társkereső oldalakat, egy biztos be fog jönni.

2021. márc. 24. 11:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kiábrándító a netes társkereső arra készűlj fel..
2021. márc. 24. 12:09
 5/5 A kérdező kommentje:
4: Már láttam a poklot. Úgy tűnik én is ronda vagyok sajnos.
2021. márc. 24. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!