Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esne csajok, ha a pasitok küldene egy képet magarol, amin a bugyitok van a fején?
Figyelt kérdés
Vagy csak szerintem alpári ez....nekem gyerekes vicc és valahol degradáló.2021. márc. 22. 16:26
1/11 anonim 

válasza:

Nem esne rosszul, ahhoz brutális mimózának kéne lennem és szerencsére távol áll tőlem. Bénácska humornak tartanám, de nem venném magamra és pláne nem csinálnék belőle degradálás kérdést. Szerintem a reakciód durvább mint amit ő tett.
2/11 anonim 

válasza:

Ilyen pasim alapból nem is lenne soha, kezdjük ott.
5/11 anonim 

válasza:

Osztom 2-at.
Nekem viszont olyan volt (ha ez egyáltalan hasonlo), hogy van exemnek egy srác haverja akivel ugy utáljuk egymast hogy kb kanál vizben folytanánk meg egymast, es amikor hazamentem exem küldött nekem olyan képet hogy ez a srác az akkor még baràtom hátulrol átöleli mint a homik es mindkettő vigyorog mint a tejbetök.
Oké VAN humorérzékem tenyleg vicces. Csak nem pont nekem úgy, mint a barátnőjének az elozményeket figyelembe veve.
Szoval ez egy sértés volt.
Tőle lehet kitelt volna ilyen bugyis kép is, mondjuk.
Hát szóval soroljam miért ex?
6/11 anonim 

válasza:

Nem venném sértésnek, csak nagyon tapló prolinak tartanám.
9/11 anonim 

válasza:

Nem sértő, inkább retardált dolog szerintem. Megmondanám neki, hogy ha továbbra is a pasim szeretne maradni, akkor sürgősen befejezi az ilyen "viccelődést".
10/11 anonim 

válasza:

Megkérdezném, miért hiszi azt, hogy a feje egy s*gg?
Amúgy röhögnék egy jót. Nem sértődnék meg, de biztosan nem dicsérném meg érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!