Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennyit kell várni mostanság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyit kell várni mostanság egy eljegyzésre?

Figyelt kérdés

1,5 éve vagyunk együtt a barátommal, az egyetemen mesterszakkal együtt még 2,5 évünk van hátra, tehát összesen 4 év járás után tervez összeköltözni velem, amit soknak tartok. (Mindketten 21 évesek vagyunk) Addigra kb 24 éves leszek és 28-9 körül szeretnék gyereket. Az összeköltözéskor lehet kiderül, hogy mégsem muködik a kapcsolat és ott állok egyedül 25 évesen, illetve gondolom nem rögtön jegyezne el.

Mit tennétek a helyemben? Érdemes várni? Fontos a tanulás és a karrier, teszek is érte, elfoglalt vagyok de szeretnék saját családot, mert kimaradt az életembol a ‘normális család’ képe.

2021. márc. 22. 08:17
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
94%
Anyagi és egyéb szempontból megoldható lenne, hogy összeköltözzetek egy albérletben most, amíg még tanultok?
2021. márc. 22. 08:23
 2/32 A kérdező kommentje:
Van saját lakása, ami üresen áll, inkább nálunk van illetve hazajár.
2021. márc. 22. 08:23
 3/32 anonim ***** válasza:
93%

Én nem gondolkoznék eljegyzésen, amíg tanulok.

Most vagyunk 27 évesek a párommal, 3 éve élünk együtt, 5 éve vagyunk együtt. 2 éve végeztem az egyetemmel és kezdtem teljes állásban dolgozni. Én úgy vagyok vele, hogy majd most, a következő 2-3 évben jó lenne a házasság téma.

Előtte amíg iskolába jártam, eszembe se jutott. Meg amíg nem éltünk együtt legalább 3-4 évet.

2021. márc. 22. 08:26
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
És ugyanabban a városban tanultok?
 5/32 A kérdező kommentje:
4-es Ugyanazon az egyetemen
 6/32 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk engem nem az eljegyzés izgatna ennyire kevés idő után, hanem, hogy miért nem akar velem összeköltözni. Szerintem sok jóra ne számíts tőle.
2021. márc. 22. 08:30
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Nagon furának tartom, hogy nem él a saját lakás nyújtotta lehetőséggel.
2021. márc. 22. 08:39
 8/32 anonim ***** válasza:
32%
Komolyan azt hiszed, hogy egy 21 éves srác sosem akar más lányt felpróbálni rajtad kívül?
2021. márc. 22. 08:40
 9/32 anonim ***** válasza:
87%

Inkább az összeköltözésen munkálkodj.

Az eljegyzés semmi, nulla jogi következménnyel. Mondjuk mehetne az instára, ez igaz.

2021. márc. 22. 08:42
 10/32 anonim ***** válasza:
85%

Hát ezzel nem kéne kapkodnod.

még költözzetek össze, kezdjetek el viszonylag fixen dolgozni, rendezkedjetek be, alakuljon ki az életetekben egy közös jövőkép.

Nem az eljegyzésen fog múlni, hogy szeret e téged és veled akar e élni.

2021. márc. 22. 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!