Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyit kell várni mostanság egy eljegyzésre?
1,5 éve vagyunk együtt a barátommal, az egyetemen mesterszakkal együtt még 2,5 évünk van hátra, tehát összesen 4 év járás után tervez összeköltözni velem, amit soknak tartok. (Mindketten 21 évesek vagyunk) Addigra kb 24 éves leszek és 28-9 körül szeretnék gyereket. Az összeköltözéskor lehet kiderül, hogy mégsem muködik a kapcsolat és ott állok egyedül 25 évesen, illetve gondolom nem rögtön jegyezne el.
Mit tennétek a helyemben? Érdemes várni? Fontos a tanulás és a karrier, teszek is érte, elfoglalt vagyok de szeretnék saját családot, mert kimaradt az életembol a ‘normális család’ képe.
Én nem gondolkoznék eljegyzésen, amíg tanulok.
Most vagyunk 27 évesek a párommal, 3 éve élünk együtt, 5 éve vagyunk együtt. 2 éve végeztem az egyetemmel és kezdtem teljes állásban dolgozni. Én úgy vagyok vele, hogy majd most, a következő 2-3 évben jó lenne a házasság téma.
Előtte amíg iskolába jártam, eszembe se jutott. Meg amíg nem éltünk együtt legalább 3-4 évet.
Inkább az összeköltözésen munkálkodj.
Az eljegyzés semmi, nulla jogi következménnyel. Mondjuk mehetne az instára, ez igaz.
Hát ezzel nem kéne kapkodnod.
még költözzetek össze, kezdjetek el viszonylag fixen dolgozni, rendezkedjetek be, alakuljon ki az életetekben egy közös jövőkép.
Nem az eljegyzésen fog múlni, hogy szeret e téged és veled akar e élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!