Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párotok együttélésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párotok együttélésnél mennyi közös programot igényel?

Figyelt kérdés

Volt egy számomra kissé megdöbbentő beszélgetésünk a párommal. Együtt élünk 1 éve, közös vállalkozásba kezdtünk, most azt építjük, így gyakorlatilag sokat vagyunk együtt. Bár hétköznap mindkettőnknek más munkája van, így akkor mindenki csinálja a saját dolgát, és nem a vállalkozást. Én szeretem vele tölteni az időmet, és ha belefér szeretek csinálni közös programot, sétálni valahova, vagy kirándulni. Bár együtt élünk és ezért az estéket is együtt töltjük, nekem kell az, hogy hétvégén azért csináljunk valamit ami nem a munka hanem szimpla kikapcsolódás. Legutóbb három hete volt ilyen, mert az elmúlt két hétben a vállalkozással foglalkoztunk hétvégén, ezért gondoltam jó lenne ismét elmenni kikapcsolódni valahova, mondjuk biciklizni egyet. A párom igent mondott, de hozzátette, hogy úgy érzi nekem több időm van a közös együtt töltött időre mint neki. Ezen sajnos nagyon elgondolkoztam, talán jobban is mint kellene és kérdezgetni kezdtem, hogy az előző barátnőinél is ez volt-e, vagy csak nálam érzi, hogy kevesebb igénye lenne a közös programokra. Ő elmondta, hogy volt akinél szintén kevés igénye volt, de volt akinél nem. Lehet felfújom a dolgot, már 3 éve együtt vagyunk, és tudom tabu témának kellene lennie az előző barátnőinek, de komolyan elgondolkoztam, hogy akkor engem kevésbé szeret, vagy miért van ez? Ráadásul a párom most elment találkozni egy haverjával ami még inkább tetőzte a dolgot. Nem akartam önző lenni és azt mondani maradjon miattam itthon, ráadásul ő mondta, hogy este elmehetünk valahova, de valahogy ezek után azaz érzésem csak miattam mondta, hisz neki eleve kevesebb igénye van. Borzasztó rosszul vagyok most. Nem tudom mit gondoljak, vagy mit tegyek. Azt mondta szeret, de mi lesz pár év múlva?

26 éves vagyok és én vagyok a nő. A párom 27.

2021. márc. 21. 15:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi számít közös programnak?

Szereti ha veletartok programokra, ismerősökhöz, de ott úgy viselkedik velem mint egy társaságbelivel, tehát nem mintha pár lennénk.

Ez számomra még rosszabb mintha ott sem lennék.

2021. márc. 21. 15:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen ez jó kérdés. Közös program alatt én azt értem, ha közösen csináltok valamit kettesben. Szerintem ha társasággal vagytok, az nem igazi közös program.
2021. márc. 21. 15:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Soha ne azzal foglalkozz, ki mit mond. Nagyon könnyű azt kimondani, hogy szeretlek ...

A tettek számítanak, mindig. Ha rossz érzésed van vele kapcsolatban, az is egy jel lehet. Hogy nem annyira vagy fontos a számára mint fordítva.

2021. márc. 21. 15:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sok férfi megelégszik egy állandó puncival. Közben meg éli az életét. Építsd a jövődet és legyen különvagyonod! Válásnál jól jön...
2021. márc. 21. 16:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi is mindig együtt vagyunk, szerencsére mi egyformán sok közös programot igényelünk igy nincs ebből gond. Minden hétvégén megyünk kirándulni vagy elutazunk 2 napra. Ha itthon vagyunk akkor persze van hogy külön szobában mindenki a saját dolgával foglalkozik.
2021. márc. 21. 20:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!