Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitsak vele szerintetek?

Figyelt kérdés

A volt barátnőjével van képe a telefonjába 2vel az egyikkel külön album de az törölte miattam másik meg csak benne lementve de abba az albumba vagy 10kep van és őt is lementette oda de azt nem törölte ki azóta is benne van az a lány élete szerelme volt volt barátnőjét is képes volt elhagyni azért a lányért mostmár azt mondja nem szereti nem érez iránta semmit nemis akarna tőle semmit csak tőlem

A galériába tele nőkkel meg fehérneműs nőkkel ez normális az ilyen? Meg instan is mindig olyanokat lájkol akiknek vagy kint a melle vagy segge semmi arcos kép hozzá teszem személyi edző is 2 éve már

Én 20

Ő 25

2021. márc. 21. 11:26
 1/9 anonim ***** válasza:
70%

írásjelek, ilyesmik jók lennének.

a férfiak vizuálisak, egyiket se szerelmből kedveli, mint a lányok h megnéznek egy filmet és ah szerelmes lettem a főszereplőbe. nincs ilyen.

2021. márc. 21. 11:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem kéne ilyen, aki más nőkre csorgatja a nyálát. Persze, nem kell vakságot fogadni, de azért van egy határ. Szerintem szánalmas az ilyen.
2021. márc. 21. 11:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked kell tudnod magadban hogy ettol fuggetlenul jo pasi e neked azaz tudsz kivenni ebbol a kapcsolatbol jot vagy ettol fuggoen már mas pasi kell
2021. márc. 21. 11:35
 4/9 anonim ***** válasza:
71%

Hát ez elég gáz... Inkább keress valami értelmes korodbelit..

(20F ;))

2021. márc. 21. 11:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is megvan olyan exem a fotóalbumomban,telefonomban,aki jó emlék,de már nem akarok tőle semmit.

A fehérneműs fotókat nagyon sok férfinál tapasztaltam,eszerint lehet,hogy normális,bár engem is idegesít.

2021. márc. 21. 11:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem nincsenek képek a telefonomban az exemről, főleg nem külön mappa. Sokáig együtt voltunk, évekig, így persze sok közös képünk van, de nem rendeztem mappába őket. :D az összes régebbi képem fel van küldve a "felhőbe", de nem igazán nézegetem, főleg nem miatta. Nem kell kitörölni a múltat, de ez nem normális. Én szakítanék vele, nem szeretnék második lenni.
2021. márc. 21. 12:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem arról van szó, hogy kevésbé szeretne a fehérneműs (vagy éppen az exes) képek alapján. Ennél nagyobb a probléma: morálisan nem egyeztek. Téged ezek zavarnak és nem érzed őket helyesnek, ő pedig nem csak, hogy nem ért ezzel egyet, hanem tiszteletben sem tartja a te erős ellenérzéseidet. Valószínűleg ebből (és más morális különbségesbeli dolgokból) még sok problémátok fog akadni. Szerintem ez nem olyan téma, amiben lehetséges lenne a mindkét fél számára kielégítő kompromisszum. Ha én volnék a helyedben, nem tudnék az illetővel komolyabban tervezni.
2021. márc. 21. 12:54
 8/9 anonim ***** válasza:
65%
Szakíts. 25 éves, szerinted hány nője volt már? Csak szórakozik veled. Jobbat érdemelsz. 20 évesen tilos lenne ilyen idős férfiakka lenned, csak egy vagy számukra a sorban. Kerüld a ragadozókat.
2021. márc. 21. 14:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Öö.. Ők egykorúak kvázi. Nem idősebb pasi egy 25 éves takony 😂 24 évesen ismerkedtem meg az akkor 41 éves mostmar férjemmel, gyermekem apjával. A szex külön kategória vele mai napig.. Soha nem kezdenék egy suttyóval.

Szerintem kérdező, inkabb 10:15 évvel idősebb korosztályban keresgélj.. Ők tudják értékelni a hús vér nőt és nem a neten csorgatják a nyálukat..

2021. márc. 21. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!