Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitsak vele szerintetek?
A volt barátnőjével van képe a telefonjába 2vel az egyikkel külön album de az törölte miattam másik meg csak benne lementve de abba az albumba vagy 10kep van és őt is lementette oda de azt nem törölte ki azóta is benne van az a lány élete szerelme volt volt barátnőjét is képes volt elhagyni azért a lányért mostmár azt mondja nem szereti nem érez iránta semmit nemis akarna tőle semmit csak tőlem
A galériába tele nőkkel meg fehérneműs nőkkel ez normális az ilyen? Meg instan is mindig olyanokat lájkol akiknek vagy kint a melle vagy segge semmi arcos kép hozzá teszem személyi edző is 2 éve már
Én 20
Ő 25

írásjelek, ilyesmik jók lennének.
a férfiak vizuálisak, egyiket se szerelmből kedveli, mint a lányok h megnéznek egy filmet és ah szerelmes lettem a főszereplőbe. nincs ilyen.

Hát ez elég gáz... Inkább keress valami értelmes korodbelit..
(20F ;))

Nekem is megvan olyan exem a fotóalbumomban,telefonomban,aki jó emlék,de már nem akarok tőle semmit.
A fehérneműs fotókat nagyon sok férfinál tapasztaltam,eszerint lehet,hogy normális,bár engem is idegesít.

Öö.. Ők egykorúak kvázi. Nem idősebb pasi egy 25 éves takony 😂 24 évesen ismerkedtem meg az akkor 41 éves mostmar férjemmel, gyermekem apjával. A szex külön kategória vele mai napig.. Soha nem kezdenék egy suttyóval.
Szerintem kérdező, inkabb 10:15 évvel idősebb korosztályban keresgélj.. Ők tudják értékelni a hús vér nőt és nem a neten csorgatják a nyálukat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!