Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mekkora probléma? Normális, hogy egy kicsit rosszul esett?
Egy ideje már együtt vagyok egy sráccal és nagyon aranyos volt mikor láttam, hogy borítóképének az én képemet állította be. Előtte volt erről szó köztünk, hogy kinek mennyire fontos ez a social media jelenlét és ő egyébként nem nagyon posztol semmit tehát ez szokatlan volt. Nekem pedig csak jól esik azért. De megláttam, hogy leszedte..rákérdeztem, hogy történt-e valami. Azt mondta, hogy el akarta mondani, hogy sok barátja, meg olyan emberek akikkel nem is ápol közeli kapcsolatot ráírkáltak, hogy ki ez a lány meg ilyesmik. És ez nagyon zavarta őt, ezért szedte le..nem igazán tudom mit gondoljak. Valahol megértem, de ha mi most párkapcsolatban vagyunk és ezt felvállalta, most miért zavarta? Valóban kellemetlen lehetett, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.
18/L
Szerintem nem para. Én se tenném ki hasonló okokból. Félig ismeretlenek irogatnának meg lájkolnák a képet, akiknek rohadtul semmi közük nincs hozzá. Az utolsó posztom facebookra kb 3 éves.
Nem mindenki szeret jelen lenni és megosztani dolgokat a szociális médián.
Ettől még szerethet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!