Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök a néger pasikért! Van még valaki így? Esetleg van ilyen pasi fenn?
Egyszerű a válasz az AIDS-es dologra: Afrikából ered (így jutott be Európába is), Afrikában toronymagasan a legnagyobb az AIDS-esek száma, ha nem tudtad volna.
És azért van(nak) bunkó válaszok, mert fehér létedre igazán lehetne benned annyi büszkeség, hogy nem fekszel össze olyanokkal, akik pár évtizede még és legtöbb helyen ma is ősközösségi szinten élnek, továbbá polgárháborúkban több százezer akár millió társukat ölik halomra, bozótvágókésekkel vágják ki a gyerekeket az anyák hasából stb..., de hát a média, a zeneipar nagy úr meg lehet szédíteni a tizenéves kislányokat, hogy milyen menők a néger srácok, csak aztán nehogy meglepődjél, ha el kapsz valami csúnya betegséget tőlük vagy el kezdenek erőszakoskodni veled...
Na hát még közvéleménykutatást is készítettél! :O
Nagyon ügyes vagy :D Nagyon elszomorít ez az adat, főleg, hogy olyan biztos forrásból származik, mint a tied.
Ha tényleg rég elmúltál már 15, akkor ezt te sem gondolhattad komolyan.
A "saját kis hülyeségeim" forrása:
Magyarország:
"A regisztrált fertőzöttek közül 1233 férfi, 209 nő és 188 anonim. A teljes populációban hasonló arányokat feltételezve a férfi-nő arány körülbelül 85,5%-14,5%. Míg előbbiek körében a homoszexuális kapcsolatok jelentik a fő veszélyforrást, utóbbiaknál a főként fekete afrikai partnerek"
Sajnos angol nyelven, nem magyarul, de a videó magáért beszél:
Végül egy remek példa:
16:04
Hogy te mekkora egy paraszt vagy. Sem a kérdésemben, sem pedig a kommentemben nem mondtam olyat, hogy összefekszem velük. Ha ennyire bunkó vagy, csak úgy szólok, hogy még szűz vagyok...
Nekem ezelőtt 2 fekete barátom volt,mindkettővel egy évet voltam együtt.Az egyik nigériai volt, a másik brazil.Mindkettő megcsalt,hanyagolt és sok fájdalmat okoztak nekem..a braziltól egy Condyloma nevű betegséget kaptam el,nem kellemes,de gyógyítható.
2 éve erőszakosan közösült velem egy fekete bőrű srác,sajnos nem lett semmi az ügyből,lezárták..ráadásul később kiderült,hogy van egy magyar felesége és egy 2 éves kislánya.
Nekem semmi jó tapasztalatom nincs velük kapcsolatban,bár én csak hozzájuk vonzódom..még ezek után is.Itt Magyarországon nem fogsz találni normálisat,csak olyat,aki nem fog tisztelni.De én azért drukkolok.Én feladtam.2 év múlva irány Anglia és majd ott megpróbálom,itt semmi esetre sem reménykedem velük kapcsolatosan komolyan kapcsolatban,sajnos ez reménytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!