Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom este felhív egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom este felhív egy csajt, aki a munkatársunk, valamint szünetbe nem jött oda hozzám, hanem a csajjal kiment a dohányzóba, és ugyanazt a dal címet írta ki msn en, mint ami a lánynál is ki van írva neten, akkor lehet okom a féltékenységre?

Figyelt kérdés

igaz amióta új msn címe van a páromnak, azóta nincs fenn a csaj nála msn en, a párom meg iwiw ről törölte magát,

és a lány száma nincs már meg neki, mivel új száma van páromnak. Elvileg informatikai tanácsot kért tőle a csaj,m de azt nem értem, hogy miért késő este? A lány kb 20 kilóméterre lakik tőlünk, és van két gyereke meg párja.

Viszont a párom ritkán mondja nekem, hogy szeret, meg mikor beteg voltam se látogatott meg, sőt három hónap alatt nem jött fel bemutatkozni szüleimnek, mondván h ráér, de azért ő szüleinek bemutatott, tehát nem szégyell vagy ilyesmi, és minden nap felhív mel után is h épségbe hazaértem e. Mikor nála vagyok, nem kapcsolja ki a telefont, talán nincs titkolni valója, de régebben találkoztunk mindig haverjaival, most meg legutóbb három nap vele voltam, és nem akart senkivel se beszélni, se elmenni otthonról, akkor meg úgy ölelt meg csókolt mint előtte soha.

Volt egy csaj, presszóba pultos, ott voltak nélkülem, azt is elmondta telefonba párom, mikor hívott engem, hogy a lány kérdezte hol vagyok, együtt vagyunk e még, meg h ugye nem csal meg engem, mer kedvel engem. Ezt is elmondta párom negyed órán keresztül, de féltem hogy a csaj nem e hátsó szándékkal kérdezte mindenzt, hogy leinformáljon, hátha hűtlen a Zoli, vagy spiccesen elcsábítható ha nem vagyok ott.

Szal néha fura, közömbösnek néz ki, máskor meg nem. Egyszer írt neki egy csaj levelet, és elmondta nekem Zoli, el is küldte a fotókat is meg a szöveget is, és a csajszinak is mondta h van párja, pedig ha nem szól róla, sose tudom meg. Akkor ez jót jelent? Megbízhatok benne?

2010. aug. 19. 12:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Te sem vagy normális, meg ő sem az. Megérdemlitek egymást.

A féltékenység az egyik legundorítóbb dolog, amit a másikkal szemben tehetsz, ugyanis eleve feltételezed róla, hogy becstelen.

2010. aug. 29. 10:41
 12/12 A kérdező kommentje:

nem feltételezem róla, csak sok emberben megbíztam már, akiről egyértelműnek tűnt, hogy rendes, és mégsem volt az :( ráadásul ahozk épest h addig mindent megbeszéltünk exemmel, mégis elhallgatott fontos dolgokat. Vagy nem tudta mit akar. Én régen naiv voltam, mnidenki mondta ne legyek naiv, most nem vagyok az, most inkább parázós vagyok. De magamba folytom, mer nem akarom idegesíteni. Nincsenek egyértelmű jelek, csak azér felmerülnek bennem a dolgok, mikor felhív valakit, de kimegy a szobából, és közben felerősíti a tévét h azt nézzem hallgassam.

Mikor máskor meg tud előttem telefonálni. Vagy ha hívják, és nem mondja meg ki az, igaz nem kérdezem, és akkor kikapcoslja inkább telefont, szal lehet azér is nehogy lebukjon stb. Ha meg megcsalna valakivel, lehet olyas valaki lenne, aki be van avatva mindenbe, és nem kell titkolnia engem.

Azóta persze már megbízom páromba, nem is ellenőrizgetem. Tudom hogy nem csal meg. Csak azért vagyok szomorú, mert én három műszakos lettem, ő maradt négybe, ritkábban találkozunk, de hála az égnek ez csak rövid ideig lesz így. Most aggódom, mer baj van az egészségével, nekem csak az a fontos hogy szeressen és jól legyen.

2010. aug. 29. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!