Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan hogy egy okos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy egy okos, tanult nő beleszeret egy műveletlen, buta férfiba?

Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 12:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Eléggé vastag :) Illetve inkább a szülei, de hát ők tartják el pt is. De nem hinném hogy erről van szó...tényleg szerelemnek tűnik... még akkor is bele volt zúgva amikor szakítottak, azóta férjhez ment, de most megint összeakarnak jönni.
2010. aug. 19. 15:05
 12/20 anonim ***** válasza:
A nő még mindig férjnél van? Vagy már elvált?
2010. aug. 19. 15:15
 13/20 anonim ***** válasza:
van, és nagy problémákat szül.
2010. aug. 19. 15:35
 14/20 A kérdező kommentje:
ööö nemtudom hogy papíron házasok-e, de már jó ideje nincsennek eggyütt úgy.
2010. aug. 19. 15:37
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, lehet, hogy létezik ilyen, de szerintem nem működik hosszútávon, mert más lesz az érdeklődési körük, más emberek veszik körbe, stb. Bár, kivétel lehetséges (ugye az erősíti a szabályt).
2010. aug. 24. 09:25
 16/20 anonim válasza:

Persze, gondolom jelen esetben az okos nőt (lányt) nem a helyesírásodra alapozva értetted...

Sajnos ki kell ábrándítsalak. Nem attól lesz okos valaki, ha azt gondolja magáról, hanem attól, ha mások gondolják róla.

2010. aug. 26. 09:46
 17/20 A kérdező kommentje:
höhö :) Mint ahogy az sem a legokosabb aki azt hiszi a tudálékoskodás egyenlő a bölcsességgel :))
2010. aug. 26. 15:27
 18/20 anonim ***** válasza:

attól függ mekkora a különbség szintje

mert pl egyik volt barátom a kapcs. elején féltékenykedett és magyaráztam neki, hogy ha igazán megismer, tudni fogja, hogy ez nem kell és csak minket tesz tönkre, válasza az volt, hogy ő nem megismerni akar, hanem ne csaljam meg...

plusz egyszer -kétszer amikor próbáltam magam kimagyarázni (azokból a fóbiáiból amiket ő kreált a szemszögével)annyit mondott mindig befejezésül, hogy megbocsát. még ő nekem...

szóval azért a primitívségnek is vannak határai

2012. szept. 29. 02:25
 19/20 anonim ***** válasza:

Hehe, pont aktuális a kérdés:D

Egy Jogász barátnőm panaszkodott pár napja, hogy a pasik túl okosnak tartják, ezért nem kezdenek vele... Pedig aranyos csajszi.

Úgy gondolom, elsősorban nem az iskolai végzettség határozza meg az emberben azt hogy mennyire okos. Tudom, én is most végzem a második diplomámat (és egyben az 5. szakmámat). Tehát az hogy valaki mennyire okos nem attól függ, hogy hány évig tanul/t, hanem attól mennyire érdeklődik az élet iránt...

Akinek nem érthető kérdezhet... :D

2012. szept. 29. 08:02
 20/20 anonim ***** válasza:

"Egy Jogász barátnőm panaszkodott pár napja, hogy a pasik túl okosnak tartják, ezért nem kezdenek vele... Pedig aranyos csajszi. "

Vagy csak ezzel a szöveggel szerelik le a csajt.

2012. szept. 29. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!