Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak milyen gyomra van??? Miért van ez a kettősség?
Általában vacsizini a tv előtt szoktunk.
Vacsi közben nyugodtan doktor csontot illetve a gyilkos elméket. (Nekem semmi bajom velük, de kaja közben felfordul tőlük a gyomrom. Különösen a gyilkos elméktől)
Viszont azt is tudni kell róla, hogy nem bírja az erőszakot. A trónok harca alatt, ha olyan van akkor mindig becsukja a szemét és nem figyel oda.
Hiszti, hiszti.
A gyilkos elmék meg a bones HOL krimi? :D Nagyon jó sorozat, tény, de messze nem felkavaró.
Az ID-n sokkal több, borzalmas, valódi bűntényt feldogozó sorozat megy, valódi képekkel az áldozatokról. ;)
Amúgy a GoT néhány helyen rhadtul naturalisztikusan és brutálisan jelenít meg dolgokat, hát aközben nekem sincs gyomrom enni pl, de volt már, hogy szó szerint rosszul lettem egyegy jelenet alatt.
Ehhez képest, amiket te írsz semmiség.
5-ös vagyok újra.
A Dr. Pimple Poppert imádom. Lehet, hogy ez nálam valami perverzió, de számomra érdekes, ahogy az ID tv műsorai is.
És igen, ezeket nézve is simán kajálok. 😃
Kérdező, neked nem kötelező, ha undorít evés közben ilyesmit látni, akkor ne nézd, vagy ne kajálj addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!