Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek ebben a helyzetbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebben a helyzetben? Elmennétek vagy sem?

Figyelt kérdés

Az exemmel szakítottunk márciusba, kiderült hogy végig átvert, és csak le akart volna feküdni velem, és mellette másik csaja is volt (az ex). Aztán nem beszéltünk hetekig, most újra elkezdtünk beszélgetni.

Többször felhozódott a dolog, h bulizzunk együtt, utazzak fel Pestre (én onnan 100 kmre lakom), és menjünk el egy szórakozóhelyre, kapcsolódjunk ki, majd aludhatok nála is hogyha gondolom. Eddig mindig elutasítottam, kb 3szor már.

Elvileg szerelmes a másik csajba (az exébe akivel párhuzamba volt velem), azt heveri ki, de azt mondja addig az is lesz, míg nem jön neki egy újabb lány, meg hogy ő már készen áll egy kapcsolatra és stb. Bizonygatta h ő már megváltozott, és nem olyan szemét mint volt. 2 napja felhozódott megint a bulizós téma, h legyünk együtt egy egész nap, hátha jólesz, aludjak ott party után és majd hazamegyek vmelyik későbbi busszal. Függőben tartottam a dolgot. Szerintetek mit mondjak neki? Menjek vagy sem? Szerintem csak le akarna feküdni velem, bár nem tudom miért nem adja már fel ezt a dolgot, ugyanis sose volt vele szexuális kapcsolatom...

Egyébként nincs barátom, és kb az egész nyarat végiguntam, nem jártam semerre, most szívem szerint mennék, de félek h újra beleszeretek, ami most nekem nem hiányzik, vagy nem úgy sikerül az esténk ahogy terveztük.... Vélemények?:)

23/L ő 25/F

2010. aug. 19. 10:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

igazatok van :(

és hogy építsem le úgy h ő érezze magát rosszul? Vagy rájöjjön h nem kaphat meg már?"

Sehogy, mert gondolom akkor is erőlteti, ha megmondod neki, a leírtak alapján nagy az egoja a gyereknek. Ne kommunikálj vele, ne vedd fel a telefont. Felejtsd el. Azt sem értem, csúnyán megalázott, nem emberként kezelt, hanem egy használati tárgyként. Miért álltál szóba vele egyáltalán?

2010. aug. 19. 12:11
 12/12 anonim ***** válasza:

Tudom az a 2 naposat félre néztem. :D

Am nem tom te döntsd el.

2010. aug. 19. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!