Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire normális?

Figyelt kérdés

Ha azt állítja egy pasi hogy új helyen, nehezen tud el aludni, és csak pár órát képes aludni melletted, és hajnali 5ora körül mindig haza megy aludni és azzal jön adjál neki időt hogy meg szokja a helyet mert majd sikerülni fog címszóval.

És az anyukájával lakik, és folyton baja van a távhős lakásban a meleggel, és emiatt neki ki van nyítva az ablak hogy jó legyen neki.

A barátainak nem mutatott be pedig már december óta ismerjük egymást, és furcsán gondolkodik pár dologról, pl számára nem gond ha valaki nem mindenben őszínte és kegyes hazugság párti hogy a másik embert ne bántsuk meg címmel gondolkodik. Engem meg arra neveltek hogy akkor is legyen őszínte ha meg bántok másokat mert jobban fáj, ha kiderül bármikor is, hogy füllentettem mintsem. Mert az őszínteség fontos mert az add egy bizalmat a másik íránt, még ha bármit is tesz de legalább tisztel mint embert hogy nem hazudik és ezt nem szabad elveszíteni szerintem.

Nektek volt már hasonló tapasztalatotok ilyen téren?

Akik nehezen alszanak el, új helyen mennyi idő után tudtatok el aludni másnál hány honapba került?

2021. márc. 16. 11:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak feleség lesz az az anyuci.

A kegyes hazugsággal nem értek egyet.

A távfűtést én sem bírom. Nálunk is az van, de sosem fűtök, mert nem bírom a fűtött levegőt. Kipirulok, ég az arcom, minden bajom van tőle.

2021. márc. 16. 13:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
8-assal egyetértek, de csak egy észrevételével. Ha új nőm van és nála alszok, reggel azért szoktam eleinte elporolni tőle, mert nincs kedvem odarohasztani neki reggel egyet a klotyóban. Nekem kell egy kis idő, mire erre ráállok normálisan.:D Szerintem kérdezd meg tőle, hogy a reggeli klotyózás miatt siet-e haza?
2021. márc. 16. 13:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Az alvás része totál megértem, én is csak teljesen egyedül (saját szobában csak) egyedül úgy ahogy aludni. A legkisebb nyikkanás is felkelt, 3-4 óránként alapból ébredek általában, stb stbm. Akinek nincs valamilyen hasonló alvás zavara, az sosem érti meg az ilyet, hogy esetleg az amúgy is kevés alvás kb. nullára csökken. Nekem is virrasztás a másnál alvás

De a többi nekem is furcsa, még a hajnali 5 órai haza menetel is.

2021. márc. 17. 09:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen és emiatt hogy sose ajánlotta fel, hogy én aludjak nála, emiatt el kezdtem őt, inkább le mondogatni. Mert nem értem ezt a viselkedést.
2021. márc. 17. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!