Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Karrierista vagy eltartott?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karrierista vagy eltartott? csak ez a két véglet van nőknél?

Figyelt kérdés

Ha a pénzügyi szakmámban többet szeretnék keresni, hogy többet tudjak adni a közösbe a napi 9 óra helyett 12 órát kéne az irodában lennem, így is alig találkozunk, alszom a hétvégén. Ha kevesebbet dolgoznék pl 4-ig csak akkor nem kapnék akkora fizetést, nem tudnám fizetni a dolgok felét (nyaralás, autóm stb) A barátom nagyon jól keres, inkább a kevesebb munkaidőt akarja, de nem mondta, hogy akkor több költséget vállalna magára.

25N

2021. márc. 15. 23:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

1,5 óra mire tömegkölekedéssel hazaérek a munkahelyemről, gyakran 7-ig vagyok az irodában, így kb este 9-re érek haza. Hajat mosni sincs erőm már. A sok stressztől egészségügyi problémám lett állandó fájdalommal, hamarosan megoperálnak.

A párom a saját idejét ossza be vállakozóként, kipihent, sok ideje van a barátokkal való találkozásra napközben pl

2021. márc. 16. 08:53
 12/16 anonim ***** válasza:
58%
Osztja.
2021. márc. 16. 08:57
 13/16 anonim ***** válasza:
20%

#40 ha lesznek gyerekek, akkor lesz közös kassza, mert ott a nő kiesik a munkából. De ki beszélt itt gyerekekről? Én házasság előtt biztos nem mennék bele a közösbe.

#11 akkor legyél te is vállalkozó. Édes istenem, felnőtt ember vagy, dolgozz meg a saját boldogságodért, ne mástól várd a csodát. Ha ez a munka sz*r, akkor keress másikat. Én home office-ban dolgozok nettó 320-as fizuval olyan irodai munkát, amire érettségi is elég(plusz nyelvtudás). 4-kor végzek. Jobb lehetőségek mindig vannak, csak keresni kell őket és tenni értük, képezni magadat, az önsajnálat nem fog előrébb vinni.

2021. márc. 16. 09:03
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi, nem 40-nek ment, hanem #8-as válaszolónak🤣
2021. márc. 16. 09:05
 15/16 anonim ***** válasza:
13. Szerintem kb mindenki félreértett engem. Azt mondom, hogy nem úgy tűnik, hogy a kérdező és ez a férfi komolyan terveznének egymással. Csak elvannak egymás mellett, jól érzik magukat és ennyi.
2021. márc. 16. 09:21
 16/16 anonim ***** válasza:
21%
#15 a közös kassza a komoly párkapcsolat záloga? Ez a golddiggerek himnuszának első sora?🤦🏼‍♀️
2021. márc. 16. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!