Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/nők, ti kiakadnátok, ha a párotok egy ellenkező nemű kollégájával beülne valahova kajálni (nyilván ha nyitva lenne valamilyen étterem)?
Jaj miért áltatjátok magatokat?
Ha a párom azzal kávézgatna, akivel amugyis 8-12 órát tölt, biztos nem örülnék neki , főleg ha nő. Ha munka után nem hozzám sietne haza és várná, hogy együtt legyünk, hanem egy másik nővel beszélgetne inkább.
Ne hulyeskedjetek már , hogy ez normális.
De azt se tudom elkepzelni, hogy a parom mellett mennyit kéne beszélnem és jóba lennem egy férfival, hogy olyan kapcsolat alakuljon ki, hogy szivesem töltsem a szabadidőm is vele. Már az elején bukta.. Miért ismerkednék, érdeklődnék férfi iránt ha van és SZERETEM a párom?
Mi együtt szeretünk lenni. Eleget dolgozik, eleget vab másokkal, alig várjuk, hogy együtt legyünk basszus!
A valaszadok magy ivben leszrjak mit csinál a parjuk, isteni kapcsolat lehet!
Az ,hogy munkaidőben találkoznak esznek szerintem semmi gond.Ha munka után tennék ezt...na az már kevésbé tetszene.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!