Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám elfogadni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfogadni hogy a férfiak képtelenek hűségre?

Figyelt kérdés
2021. márc. 14. 15:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább arra keresd a választ, miért csak olyan férfiakkal vagy együtt, akik képtelenek a hűségre?
2021. márc. 14. 15:57
 12/20 anonim ***** válasza:
72%

Ez már megint nem több, mint egy trollkérdés - amire sajnos rögtön ugrott a többség.

Ezeket amúgy egy algoritmus állítja elő vagy van aki ezeket szépen kiirkálja minden nap? Balázs meg a többiek legalább valami kis kamu sztorit is összehoznak, de itt még az sincs.

2021. márc. 14. 16:14
 13/20 anonim ***** válasza:
Gondoltál már arra, hogy nyiss a lányok felé? :)
2021. márc. 14. 16:17
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem tudok válaszolni, mert várom, hogy a nők hűségesebbek legyenek.
2021. márc. 14. 16:18
 15/20 anonim ***** válasza:
44%

"Úgy, hogy nem a jóképű, pénzes, magabiztos alfahímekkel ismerkedsz ezután, hanem 8-as, 9-es pasi helyett megpróbálkozol egy 6-os, 7-essel is."

Ennél nagyobb hazugság a világon nincs, köszönjük. :D

2021. márc. 14. 16:20
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell elfogadnod. Képesek! :)
2021. márc. 14. 16:34
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy jó hangzó küözhely, de nem igaz...

Sok-sok éve vagyok szerelmes egy lányba és nőként senki másra nem tudok gondolni.

2021. márc. 14. 16:50
 18/20 anonim ***** válasza:
Akkor én vagyok az ellenpélda. Soha nem lennék képes megcsalni a párom, mert a leggusztustalanabb és gerinctelenebb dolognak tartom a világon. Azért vagyunk felnőtt emberek mert képesek vagyunk a problémákat felnőtt módjára megbeszélni és megoldani. Ha ez nem lehetséges, akkor egyik balra, a másik pedig jobbra. 36/f
2021. márc. 14. 18:29
 19/20 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy találsz egy olyan férfit, aki bemutatja neked, hogy van, aki mégis képes hűséges lenni, maradni.
2021. márc. 14. 19:38
 20/20 peca1000 ***** válasza:

Egy idő után elunja mindkét fél a másik testét, és a szexet is.

Ezért csalják meg egymást.

Szívesen! :)

2021. márc. 14. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!