Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ez? Mi lehet az oka?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez? Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

11 éve vagyunk a párommal együtt.

Kb havi 1 szex van. Az az 1 szex is általában úgy jön össze, hogy baromira nincsen kedvem vele beszélgetni meg ilyesmi. Ő ezt észre veszi és mivel ismer tudja mi a bajom. Na így van egy szex. De ez így annyira gáz. Mondhatni egymás agyára megyünk. Nem igazán akár tőlem semmit csak így befogja a számat hetekig. Gondolja ő. Jártatok már így? Tökre lerombolja a libidomat.

2021. márc. 14. 12:29
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Általában a házasságok nagy része pár év alatt erre a szintre jut el.
2021. márc. 14. 12:31
 2/4 A kérdező kommentje:
De én így nem élvezem a kapcsolatot. Akkor inkább egyedül maradok. Még egyedül is jobb. El tudom magamat látni és legalább nyugodt maradok.
2021. márc. 14. 12:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Igazából azt kéne megbeszélned magaddal,hogy miért vagy ebben a helyzetben.

Úgy tűnik egyikőtök sem akarja megoldani.

Maradhattok így az idők végezetéig vagy teszel valamit ellene.

2021. márc. 14. 13:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy az felmerült már, hogy megpróbáld megoldani vele ezt a dolgot és mondjuk beszélj is vele. Teljes rejtély nekem emberek miért nem hajlandóak kommunikálni azzal akivel az életüket akarják leélni. Ha valami nem tetszik neked tisztázd le vele és ne várj addig, mikor már menthetetlen lesz a kapcsolat. Vagy pedig már most lépj k, mert az lesz a vége, hogy megutáljátok egymást teljesen.
2021. márc. 14. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!