Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha szeretitek egymást, csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeretitek egymást, csak rossz az időzítés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy srác akit már több, mint 1 éve ismerek. Sajnos mindketten hatalmas terhet cipelünk a múltunk miatt. Nemrég elkezdtünk randizni, de én sem tudtam túl sokat adni, és ő sem tudta jól kezelni a kisebb dolgokat sem. Így szét is mentünk de teljesen korrekt módon, sárdobálás nélkül. Azóta is ha találkozunk, mintha semmi sérelem nem lenne, ugyanúgy tudunk beszélgetni. Amikor randiztunk, annyira meg tudtunk nyílni egymás előtt, hogy a legféltettebb titkomat is elmondtam neki, amit eddig soha senkinek és ő is így volt. Szóval tényleg őszintén fontosak vagyunk egymásnak. Én elkezdtem megoldani a lelki gondjaimat, ami részben miatta is van, hogy ha esetleg egyszer újra lehetőség lesz rá, sokkal jobb társa tudjak lenni.

Szerintetek létezik olyan, hogy csak rosszkor akartunk párkapcsolatot kialakítani? És, hogy ha minden megoldódik akkor újra egymásra találunk? Volt már valakivel ilyen? Vagy álomvilágban élek?

L/26

2021. márc. 12. 12:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha mindketten akarjátok és tesztek érte, akkor van rá esély
2021. márc. 12. 12:32
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

mire minden megoldódik már rég másik csaja, neked pasid lesz

ha vele akarsz lenni, akkor most kell, nem majd valamikor...

2021. márc. 12. 12:48
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Ha valaki nekem fontos, nem hagyom veszni és hasonló mellédumákat sem vágok le. Itt te jobban akarod őt, mint ő téged.
2021. márc. 12. 14:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló szituációban vagyok csak férfiként,és csak annyira hasonló hogy csak nekem vannak lelki problémáim.Nem merek ezért közeledni a lányhoz mert ezért még a kudarctól is rettegek.Szeretném rendbe rakni az életem mielőtt bármi komoly kialakulna,pedig nagyon vonzódom a lányhoz,érdekes hogy másfelől viszont attól is félek hogy elveszítem,már az apróságok is hiányoznak egy két nap után ha nem látom, mint például a mosolya vagy a hangja.
2021. márc. 12. 17:10
 5/7 anonim ***** válasza:
35%

Tapasztalat, van olyan, hogy rossz időben találkoztok. Egyik exemmel hasonlóan jártunk, jó pár lehettünk volna, de nem akkor. Mi némileg viharosabban váltunk el, bár nem durván, de szakítás után nem tartottuk a kapcsolatot.

Én jól jártam, mondhatni, mert van egy csodás párom, idén házasodunk. Ő egyszer elmondta, hogy sajnálja hogy a múltban nem volt kitartóbban mellettem, amíg mindkettőnkben nem rendeződtek az akkori dolgok (munkahelyi, tanulmányi gondok, plusz mindketten egy bántalmazó kapcsolaton voltunk frissen túl), mert ő sajnos azóta nem talált megfelelő párt. Remélem ez hamarosan változik nála, és ő is boldog lehet.

Szerintem ilyen esetben kulcsfontosságú, hogy felszínen maradjon a kapcsolat, ha csak barátilag is, különben az egyikőtök úgyis tovább fog lépni, ha készen áll, és alkalma lesz rá.

2021. márc. 12. 17:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Én sem szeretném azért elveszíteni mert lelkileg most nem vagyok túl stabil,próbálok viszont egy bensőséges kapcsolatot kialakítani hogy érezze azt hogy fontos nekem.4voltam
2021. márc. 12. 18:21
 7/7 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem nagyon is létezik. Két ember akik összeillenek találkoznak , hasonló lelkiállapotban vannak de hasonlóan sérültek is. Viszont sérülten nem lehet hosszútávú kapcsolatot kialakítani. Ha szerencséje van az embernek a másikkal együtt fejlődhet és felhúzzák egymást , ha nem akkor külön utakon jutnak el valahová ahol talán később újra találkoznak de ez már csak a véletlen játéka. De ne aggódj, ha nem is ő jut el olyan szintre hogy újra működhessen a kapcsolat, sok ember van még valószínűleg akivel összeilletek és remélhetőleg ők majd csak segíteni fognak téged a fejlődésben.

Remélem segítettem c:

2021. aug. 29. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!