Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem romantikus a párom, de más pasik igen. Hol az igazság?
A párom nem romantikus alkat, nem cukiskodik, nem figyel a dátumokra, nem lep meg, semmi ilyesmi.
Viszont vannak srácok, akik udvarolnak nekem. Fiatalabbak és idősebbek is. Hiába mondom nekik, hogy nem lesz semmi köztünk, mert van valakim, akkor is kedvesek, figyelmesek meg minden.
Nagyon nehéz így. Mert nem akarom, hogy őt, magam kellemetlen helyzetbe hozni.
Megcsalásról nem beszélünk, semmilyen testiség nem jön szóba más pasikkal.
Próbáltam vele megbeszélni a dolgot, hogy milyen igényeim vannak, mire van szükségem, de az volt rá a válasz, hogy nem romantikus és neki nagyon sok idő kell a teljes megnyíláshoz. Ráadásul nagyon stresszes a munkája, sokat dolgozik. Nem tudom, hogy csak logikusan felmentem, hogy miért nem kedvesekedik vagy valóban fáradt és legyek türelmes.
Amikor találkozunk, akkor alapvetően kedves, bújós. Viszont amikor nem vagyunk együtt, a töredéke se látszik ennek.
Tudom, hogy a kettő nem ugyanaz, de hiányzik, hogy nem ünneplünk semmilyen dátumot sem.
Az elejétől nem volt túl romantikus, de akkor azt mondta, h sokat sérült és kell neki idő még megnyilik, de hogy alapból nem romantikus alkat. Amikor találkozunk akkor tényleg cuki, bújós, ölelkezős, közös habfürdő, nem zavarja, ha gyertyát gyújtok, összebújva filmezünk, alszunk, választ nekem kajcsit, amit szeretek stb. De nem bókol, nem lep meg sose semmivel. Én őt szoktam, és kértem az eleje óta, hogy néha bókoljon stb. Az elején nagyon próbálkoztam, de még akkor sem bókolt, amikor a munkahelyemen mindenki megdícsért stb. Szóval tényleg összekaptam magam.
A dátumokra se lennék mérges, de a szülinapom után is másnap írt, hogy boldog szülit. Egyedül azért tudom elnézni a dolgot, mert egészségügyis, és most nagy teher van rajtuk, sokat is kell ügyelnie. De már nagyon hiányzik a kapcsolatból a telefonálgatások, üzizések, cukiskodás. Nem vagyok nagyon csöpögős-nyálas típus, de a kb nullánál jóval nagyobb az igényem. És zavar, hogy más pasik meg teszik a szépet. Néha bűntudatom van, mert jól esik, hogy figyelnek rám.
Nem tudom mennyit keres, és nem részesülök ebből a pénzből. Nem járunk el egyáltalán (tavaly nyáron, amikor enyhébb volt a covid, akkor is csak olcsó vagy ingyenes programba jártunk el, és ahogy említettem nem kapok tőle semmilyen ajándékot, se kisebb, se nagyobb dolgot, se egy csokit, virágot.. Amit vesz nekem az étel, amikor együtt vagyunk, de azt ugye magának is vesz, és sokszor meghívom én is őt.
Gratulálok az utolsó kettő általánosító, szexista válasznak, nagyon sokat segítettek. Ja nem.
Másfajta szeretetnyelvet beszéltek.
Próbáld neki elmagyarázni, hogy Te ettől érzed az ő szerelmét szeretetét.
Ha neki az érintés mondjuk a szeretetnyelve , akkor példázz azzal, hogy ez neked olyan érzés, mintha te egy hétig nem ölelnéd meg.
Van egyébként erről könyv is. Keress rá!
Nem vagy rossz ember, de jó sem.
Előbb utóbb elüldözöl magad mellől mindenkit.
Mindenkinek van saját problémája keresztje.
"Amikor találkozunk akkor tényleg cuki, bújós, ölelkezős, közös habfürdő, nem zavarja, ha gyertyát gyújtok, összebújva filmezünk, alszunk, választ nekem kajcsit, amit szeretek stb. De nem bókol, nem lep meg sose semmivel"
Mintha csak én írtam volna :D bár az enyém valamivel jobb, mint a tiéd, mert azért ő meg szokott dicsérni (pl. h milyen szép vagyok, jó a hajam, jól áll a ruha, finom illatom van stb.), és azért azt is tudja, mikor van az évfordulónk.
De... ezen kívül semmi. Hét éve vagyunk együtt, és csak egy olcsó ezüst nyakláncot kaptam tőle még a kapcsolatunk elején. Az egyetemen figyeltem fel rá, hogy más csajok mesélték, hogy milyen ékszereket/parfümöket kapnak a barátjuktól, és én akkor jöttem rá, hogy én meg egy 7000 Ft-os nyakláncon kívül semmit.
Már mind a ketten dolgozunk, valamivel átlagon felül keresünk, de sose hoz virágot, sose lep meg semmivel. Ne érts félre, nem csak tőle várnám el, hanem én is olyan szívesen meglepném őt ezzel-azzal, de folyton azt mondja, hogy ő nem materialista, neki nincs igénye semmire. Ő még sose vett nekem olyan drága ajándékot, mint amilyeneket én szoktam neki. Nekem az hiányzik, hogy spontán beállítson valami kis aprósággal, de nem...
Úgyhogy én megértelek, de hidd el, sajnos az ilyen férfiak nem változnak meg. Ha egyébként olyan mint az enyém - hogy ezen kívül mindent megtesznek értünk - akkor próbáld meg elengedni, mert ilyen normális férfiakat nehéz találni. Szerencsések vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!