Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándulás felé vezethet ez?
Hogy igazán nem tudja összeegyeztetni a házimunkát és a munkáját.
Nagyon sok mindent megcsinálok szó nélkül hisz én is lakom a lakást, ha már szólok h csináld meg mert nem vagyok a cseléded/ vagy csinálj már valamit s legalább a ruhád tedd el még rosszul esik neki.
Ha van ideje este 6 7kor megfurdik és onnantól a teló és tv van. Ha szólok ezért egyből a mennyit dolgozok szöveg jön. Erre mondom most lenne időd rendet tenni pl. A szekrényed mert szó szerint be van gyurve a ruhái..utána meg rinyál h vas.még várja a takarítás. Szóval ezek olyan problémás dolgok h gyerek nélkül se megy meg anélkül se h nincs igazán gond h csekket hivatalos ügyet kell intézni stb..
Főzni nem kell mert szülők ezzel segítenek. Lakásra nincs gond a szüleim egyik lakása.
Igazán pl a nők a környezetemben ha van egy kis ideje akkor foglalkozik a házimunkával ha este a gyerek utan akkor akkor, ha nem akkor munkába indulás előtt és fele annyit nem segít a párjuk nekik,mint én pl. Ők akkor pihennek amikor kész minden. Ez bnőmnél nincs meg ő nem viszi párhuzamosan a dolgokat..

Ő hét közbe semmit nem csinál ha van ideje azon, kívül hogy elrakja a gépbe a tányért. Nem foglalkozik ilyenkor azokkal amire nincs ideje eltenni a helyére mert rohant vhova épp. Vagy megcsinálom ezt és akkor legalább hvgn nem kell majd.
Nem érdekli h a karácsonyi dísz még kint van, vagy h folyik ki a ruha a szekrényéből. Vagy hogy 5hónapja ahogy megvette a párologtatót az ott van a konyha pulton ahova lerakta holott nem ott a helye,amikor ilyenekért szólok akkor nincs időm a válasz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!