Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire hihetőek ezek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hihetőek ezek az indokok amiért vissza dobja a találkozót?

Figyelt kérdés

Kb 25 km-re lakunk egymástól, és az a 40 percnyi busz út lenne csak.

Én napközben tanfolyamon vagyok, es gyakran délutánonként bemegyek dolgozni. A barátom munka nélkül van otthon jelenleg, sokat mondja hogy nem csinál semmit, ráér.

Hétvégente találkozunk egyébként, viszont elkezdte neheztelni, hogy jó lenne hét közben is. Mivel nekem munka, iskola, korán fekvés és kelés, sok mindenre nem lennék használhato, amire megint csak neheztelne.

Csináltam helyet neki, félre tettem a teendőket, de így meg már megint nem jó neki.

Az okok:

- nem akar csak pár órát találkozni

- egész hétre esőt mondanak

Úgy érzem hogy lassan semmi sem jó. Elvárások lennének, de mire összehoznám, az sem jó.

Nem akarok gyanakvó lenni (mondjuk már késő), de ez most ilyen burkolt lekoptató szöveg lenne?

L/25

2021. márc. 9. 12:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy màr még azon agyalj, hogy mit rontottál el...

Ha szeretne, az lenne a minimum, hogy legalább az utazás gondját leveszi a válladról, hogy ne omolj össze.

Micsoda férfiatlan patkàny...

2021. márc. 9. 14:04
 12/15 A kérdező kommentje:
Azt hiszem epp most szólta el magát, hogy jön be a városba, persze nem említve hogy találkozzunk. Tegnap még minden baja volt hogy áthívtam volna egy ebédre, ma meg mindjárt be tud jönni... De nem hozzám.
2021. márc. 9. 14:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy egyenes lekoptatószöveg, semmi burkolt nincs benne.. Lusta és a prioritáslistája alján vagy.. Ideje lenne neked is őt oda tenned, vagy elgondolkoznod hogy kell-e neked az egész így minimális kölcsönösség nélkül.
2021. márc. 9. 16:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Kidobod végre?
2021. márc. 10. 12:35
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van a 13asnak!

Ne haragudj, nem latok bele teljesen, de ez alapján egy lusta tróger!

2021. márc. 10. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!