Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hihetőek ezek az indokok amiért vissza dobja a találkozót?
Kb 25 km-re lakunk egymástól, és az a 40 percnyi busz út lenne csak.
Én napközben tanfolyamon vagyok, es gyakran délutánonként bemegyek dolgozni. A barátom munka nélkül van otthon jelenleg, sokat mondja hogy nem csinál semmit, ráér.
Hétvégente találkozunk egyébként, viszont elkezdte neheztelni, hogy jó lenne hét közben is. Mivel nekem munka, iskola, korán fekvés és kelés, sok mindenre nem lennék használhato, amire megint csak neheztelne.
Csináltam helyet neki, félre tettem a teendőket, de így meg már megint nem jó neki.
Az okok:
- nem akar csak pár órát találkozni
- egész hétre esőt mondanak
Úgy érzem hogy lassan semmi sem jó. Elvárások lennének, de mire összehoznám, az sem jó.
Nem akarok gyanakvó lenni (mondjuk már késő), de ez most ilyen burkolt lekoptató szöveg lenne?
L/25
Nehogy màr még azon agyalj, hogy mit rontottál el...
Ha szeretne, az lenne a minimum, hogy legalább az utazás gondját leveszi a válladról, hogy ne omolj össze.
Micsoda férfiatlan patkàny...
Igaza van a 13asnak!
Ne haragudj, nem latok bele teljesen, de ez alapján egy lusta tróger!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!