Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ha a párotokat zaklatná a főnöke?
Figyelt kérdés
A párom tegnap vallotta be hogy a főnöke fogdossa, meg mocskos, szexista beszólásai vannak. Most nem tud munkát váltani a párom, mert ha nem talál újat az én fizetésemből nem élünk meg. A főnöke egy nála kb 25 évvel idősebb pasas, a párom nem öltözik kihívóan, de tény hogy ő szalmás zsákban is dögös, általában ilyen nadrágos kosztüm van rajta, vagy szoknyás, de az is bőven térd alá ér, semmi mély kivágás, vagy ilyesmi. Szóval nem erről van szó, és bár nem vagyok ott, de biztos vagyok benne hogy nem a párom provokálja. Szerintetek mit csináljak? 34F2021. márc. 8. 10:02
11/11 anonim válasza:
Mégis mit csinálhatnál te? Ha közbe lépsz, odamész, tuti kirúgják és baromi ciki is. Neki kéne ezt lerendeznie, és okosan, hogy az állása ne kerüljön veszélybe. Emellett gőzerővel keressen másikat.
Amúgy szomorú, hogy ennyire nincs tartalékotok, hogy ezt is el kell viselnie szegénynek és nem mondhat fel. Tudom, hogy sok százezren élnek így, de ez akkor is borzasztó 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!