Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a barátod egyre sűrűbben keresné az exét?
Sziasztok.
Pár hónapja vagyok együtt a barátommal.
Talán hülye voltam, mert azok után jöttem vele össze hogy kiderült hogy még a volt barátnőjével együtt volt amikor ismerkedtünk már..
Állítólag szakítani akart már vele amúgy is, de mivel kiderült a dolog, a lány megelőzte. A barátom érdeklődőnek látszott már ismerkedés alatt is és nagyon elkezdett teperni hogy adjak neki esélyt mert érdeklem, így belementem.
Én úgy érzem hogy minden rendben köztünk, sok programot csinálunk, jó a szex is. Vannak már közös képeink is amiket ő kitett az oldalaira szóval ezekből gondolom komolyak a szándékai.
Viszont észrevettem pár napja, hogy a volt barátnőjével beszélget whatsappon (mert amúgy a lány letiltotta mindenhol)
Nem vagyok az a telefonban kutakodos típus viszont mikor ezt megláttam akkor kíváncsi lettem miről és minek beszélnek. Így amikor elment fürödni a barátom, belelestem a telefonjába.
A barátomnak 2 telefonszama van, az egyik egy új céges szám.
Az új számáról beszéltek meg most és úgy indul a beszélgetés hogy a barátom küldött neki véletlenül valamit, aztán mondta hogy bocsi, véletlen. Aztán elkezdett érdeklődni hogy jól van e a lány stb. Majd pár nap múlva egész nap irogattak. Mármint a lány csak ilyen 1 szavas válaszokat adott és nem is nagyon kérdezett vissza semmit. A barátom meg kérdezte a munkáról, arról hogy most hol lakik, van-e már pasija meg stb. Majd ezen osszevesztek mert a lány nem akart ezekre válaszolni. Majd megkérdezte tőle hogy mit csinál a napokban. De a lány erre is csak annyit mondott hogy nem akar beszélgetni.
Viszont megnéztem a régebbi számát is és azon is már "beszéltek" jó pár hete. Akkor is ugyanezeket kérdezgette tőle a barátom hogy van-e valakije meg ilyenek. Meg hogy legyenek jóban mert neki fontos marad ő örökre. Akkor pedig a lány megmondta hogy nem akar vele jóban lenni és hagyja békén.
Megmondom őszintén hogy zavar ez az egész mert annak ellenére hogy a lány tiltotta és meg is mondta neki régebben hogy hagyja békén most mégis megkereste a barátom megint és úgy érdeklődik felőle mintha ez természetes lenne.
De nem tudom hogy kiakadjak-e mert semmi olyanról nem beszéltek végülis, csak érdeklődőtt mi van vele mostanság... De nem tudom, ez normális? Normális hogy ennyire érdekel egy ex hónapok után is? Úgy érzem hogy kevés vagyok, nem kellene rá gondolnia szerintem ha velem van.. Valamit hiányol belőlem? Kevés vagyok neki? Vagy miért kell neki beszélgetnie a volt barátnőjével?

Az én exem is azt hitte hogy majd világi jó haverok maradunk. Vannak ilyen defektes emberek, és látod bele se gondol, hogy esik ez az új barátnőnek/barátnak.
Amúgy könnyen lehet hogy nem dolgozta fel a korábbi kapcsolatot és még nincs túl az exén, mert nagyon korán jöttél a képbe.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!