Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak azért nem akarnak nyitott kapcsolatot, mert félnek rosszul járnának?
A hpv-nek több fajtája van. Olyan is, ami nem okoz méhnyakrákot (Lr) de attól még veszélyes lehet. Pl ez okozhat szemölcsöket is stb. Én egy tünetmentes férfitől kaptam el grátiszba, pedig a több mint 20 éves szexuális életem alatt kevesebb partnerem volt mint amit egy kezemen meg tudok számolni.
De nem is ez a lényeg, hanem hogy aki szereti a párját, nem osztozik rajta. Ennyi. Te nem szereted a tiédet és leszólod azt hogy aki nem hozzád hasonlóan gondolkodik, az biztosan hazudik.
Kedves kérdező.
12 eveseb volt HPV fertozes. Már hámelvaltozassal. (Szűz voltam) de persze tudom neked mind1. Nem te halsz bele hanem a Nő. Normális értekrendel rendelkező Nő pedig nem áll le veled.
Többek között ezért is. Nekem volt egy nyitott kapcsolatom (vagyis inkább két pasim egyszerre), a srác nagyon jól is nézett ki, mégis menekült elöle a legtöbb lány, amint meghallották, hogy már van egy barátnöje.
Egy-egy éjszakára lehet találni valakit, de az egy idö után nem elégíti már ki az embert.
Utolsó vagyok: és igen, a HPV nálunk is elöjött az óvszer ellenére, én be vagyok oltva, és mégis pozitív lettem két törzsre. A 2 pasinak pedig szemölcsei lettek..
Úgyhogy csak óvatosan, a nyitott kapcsolat vonzónak tünhet ugyan, de annyira nem egyszerü dolog.
"aki szereti a párját, nem osztozik rajta. Ennyi. Te nem szereted a tiédet és leszólod azt hogy aki nem hozzád hasonlóan gondolkodik, az biztosan hazudik."
Pont itt a hazugság. Te szólod le azokat a párokat, aki engedik egymást élni és te mondod meg, hogy szeretik egymást vagy nem.
Alapvetően nincs baj azzal, h te erre vágysz. Szived joga. Csak ha a Nők nem teged valasztanak, ne gyere hisztizni ide...
Na meg, ezt közöld előre. A legelső randi előtt! Es akkor semmi gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!