Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kést emelne rátok a párotok, teljesen mindegy ha férfi vagy nő,elhagynátok?
Bővebben? Nagyapám Alzheimeres volt, előfordult, hogy késsel megkergette nagyanyámat a homályos pillanataiban, amikor nem ismerte fel és azt hitte egy idegen nő tört be a házába. Nem hagyta el, nem jelentette fel.
Ha az amúgy értelmileg rendben lévő partnerem csinálna ilyet, akkor egyértelműen rendőrség és a kapcsolat vége.
Hát persze.
Sőt, én még az első példája esetében is. Azaz akkor nem elhagynám, de valami felügyeletet biztosítanék. Vagy otthont intéznék neki, vagy a saját otthonunkban felügyeletet.
Mi van ha épp álmomban tör rá, hogy én egy idegen vagyok?
6!
Már nem tör rá...A nagyanyám még abban nőtt fel, hogy jóban rosszban a házastárs mellett, meg mig szolnak az emberek. Meg amúgy se olyan egyszerű se otthonba adni - az Alzheimer speciális 24/7 felügyelt ápolást igényel, sima öregnek otthona nem játszik- az ápoló pedig iszonyatos pénzekbe kerül. Plusz itt két idős emberről volt ám szó, 50-60 év házasság után nem hagyja ott senki a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!