Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » S. O. S! A szívtipró mondja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S! A szívtipró mondja, túlságosan tisztel. Most mi legyen?

Figyelt kérdés
Ez a pasi egy igazi szívtipró, kb. mint Gerald Butler a Csúf igazságban. Én nem voltam hajlandó összefeküdni vele a kezdet kezdetén. Azóta jó barátok lettünk, gyakran találkozunk. Viszont a más jellegű vonzalom is elég erős mindkét oldalról... A macska-egér játszmánk legutóbbi fejleményeként azt mondta, h nagyon akarná(akarna), de mostmár túlságosan tisztel engem ahhoz, h megint rám másszon, és h csak egy skalp legyek a sok között. Mindezt smsben közölte. És nekem fogggalmam sincs, mit válaszoljak erre. Lehet, h meg kéne várni a személyes találkozót és akk tisztázni, mi a nagy helyzet, ki mit akar? V visszaírni vmit? (Mindig baja van, ha nem válaszolok üzire:P:)) Lécci adjatok valami jó tanácsot!
2010. aug. 18. 10:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Provokáld. Írd azt, hogy "úgy látom félreismertelek... hjaj de nagy kár... ;) " De fontos, hogy érezze, csak cicázol vele és nem letettél róla.
2010. aug. 18. 10:34
 2/8 anonim ***** válasza:
sztem meg így akar rád hatni h még is feküdj le vele vagy pedig így közli h nem érdekled sztem a provokálásnak nem sok értelme van am hány éves vagy? ha 18 felett vagy te döntésed nem ide kellene írni ha meg bőven alatta akk meg ink tanulj sportolj nem neked való am se
2010. aug. 18. 10:35
 3/8 A kérdező kommentje:

ez tetszik:D köszi

azért még várok más megoldásokat is:)

2010. aug. 18. 10:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Esetleg olyasmit írhatsz, hogy "akkor most kénytelen leszek keresni valakit aki kevésbé tetszik nekem. talán Quasimodo ráér délután"
2010. aug. 18. 10:36
 5/8 A kérdező kommentje:
18 vok
2010. aug. 18. 10:37
 6/8 anonim ***** válasza:
OFF: aki azt írja, hogy "vok" annak ugye az "agy" hiányzik?
2010. aug. 18. 10:44
 7/8 anonim ***** válasza:

A ,,vok'' az csak egy rovidites,nem kell mindent olyan nagyon kritizalni...

Amugy a kerdezonek az a valaszom h:,,De edes vagy,de te megis ki vagy? En nm igy ismertelek teged. De ezt az oldalad is szivesen megszeretnem:D.

2010. aug. 18. 10:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Vagyis ,hogy ezt ird neki. Utolso vagyok.
2010. aug. 18. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!