Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekes anyával?
Nem rég költöztünk össze a barátnőmmel akinek van egy 4 éves kisfia. Nagyon jól megvagyunk egy fontos tényezőt leszámítva. A volt férje két hetente elviszi a gyereket és amikor a párom visszajön teljesen megváltozik. Láthatóan idegessé, hallgataggá válik. A volt férjével ket naponta beszélnek a gyerek miatt. Én szeretem de nagyon kezd egyértelművé válni, hogy valójában szereti még az ex férjét.
Próbáltam vele erről beszélni de annyi volt a válasz, hogy ő utálja és ember számításba sem veszi.
Jól érzem, hogy sántít a dolog?
Nem szeretnék pótló lenni, és egy olyan kapcsolatba ámítani magam ami nem az minek lennie kellene,
Előre is köszönöm a segítséget!

Annyira hülyeségeket írtok szegény kérdezőnek, a végén tényleg szakítani fog vele...
Szerintem erre nincs szükség
Én mint leendő édesanya, azt gondolom ha bármilyen módon megromlana a párommal a kapcsolatom, az az én és mi egyéni problémánk,nem a gyerekemé. Ő ebből nem érezhet semmit! Ha az édesapa is szeretne a gyermeke életének része lenni, két naponta de még lehet naponta is érdeklődni fog a kicsiért
Egyértelmű,hogy hozzá is kötik érzelmek, hiszen van egy közös gyermekük, ez soha nem is fog elmúlni. Itt csak az a kérdés,hogy te el tudod e ezt fogadni és esélyt adni neki,hogy veled új életet kezdjen..
Körülményeket nem ismerünk, járj nyitott szemmel, ne hagyd magad becsapni de adj esélyt neki,ő is ember és vágyik egy társra

8-as: notebook elé ültetni egy 4 éves gyereket kötelezően?:Ddd egy gyereket nem lehet lekorlátozni, azt csinálja amit akar a szabad játékában nem zavarhatod meg
Én elképzelni se tudom,hogy szólok Pistikének gyere most ülj ide apád beszélni akar veled
Szerintem semmi kivetni való nincs abban ha a szülők kommunikálnak,hogy az édesapa is képben legyen

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!