Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermekes anyával?

Figyelt kérdés

Nem rég költöztünk össze a barátnőmmel akinek van egy 4 éves kisfia. Nagyon jól megvagyunk egy fontos tényezőt leszámítva. A volt férje két hetente elviszi a gyereket és amikor a párom visszajön teljesen megváltozik. Láthatóan idegessé, hallgataggá válik. A volt férjével ket naponta beszélnek a gyerek miatt. Én szeretem de nagyon kezd egyértelművé válni, hogy valójában szereti még az ex férjét.

Próbáltam vele erről beszélni de annyi volt a válasz, hogy ő utálja és ember számításba sem veszi.

Jól érzem, hogy sántít a dolog?

Nem szeretnék pótló lenni, és egy olyan kapcsolatba ámítani magam ami nem az minek lennie kellene,

Előre is köszönöm a segítséget!

2021. márc. 3. 10:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%

Annyira hülyeségeket írtok szegény kérdezőnek, a végén tényleg szakítani fog vele...

Szerintem erre nincs szükség

Én mint leendő édesanya, azt gondolom ha bármilyen módon megromlana a párommal a kapcsolatom, az az én és mi egyéni problémánk,nem a gyerekemé. Ő ebből nem érezhet semmit! Ha az édesapa is szeretne a gyermeke életének része lenni, két naponta de még lehet naponta is érdeklődni fog a kicsiért

Egyértelmű,hogy hozzá is kötik érzelmek, hiszen van egy közös gyermekük, ez soha nem is fog elmúlni. Itt csak az a kérdés,hogy te el tudod e ezt fogadni és esélyt adni neki,hogy veled új életet kezdjen..

Körülményeket nem ismerünk, járj nyitott szemmel, ne hagyd magad becsapni de adj esélyt neki,ő is ember és vágyik egy társra

2021. márc. 3. 17:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy 4 éves gyerek már érdeklődik a miértekről,(Hol van apa? Mikor jön apa?)emiatt a párod “utálja”,hiszen egyedül maradt és szerintem jogosan van benne harag, akàr maga, akár a párja felé,mert egyedül maradni egy kicsivel, hiába van támogatás,nem teljesen olyan
2021. márc. 3. 17:59
 13/15 anonim ***** válasza:
34%

8-as: notebook elé ültetni egy 4 éves gyereket kötelezően?:Ddd egy gyereket nem lehet lekorlátozni, azt csinálja amit akar a szabad játékában nem zavarhatod meg

Én elképzelni se tudom,hogy szólok Pistikének gyere most ülj ide apád beszélni akar veled

Szerintem semmi kivetni való nincs abban ha a szülők kommunikálnak,hogy az édesapa is képben legyen

2021. márc. 3. 18:54
 14/15 anonim ***** válasza:
24%
Annyit még hozzátennék 13-ashoz, hogy a négyéves nem fog beszámolni az apának arról, hogy hogy fejlődik a gyerek és egyéb fontos dolgokról, amiket pl az óvónő az anyának mond. Jó, hogy ennyi gyerekszakértő osztja itt az eszet és mondja a hülye tanácsokat a kérdezőnek.
2021. márc. 3. 19:16
 15/15 anonim ***** válasza:
61%
Lassan 9 éve külön vagyok a gyerekeim apjától, azóta boldog házasságban élek, és gyermeket várok a Férjemtől...mégis minden alkalommal, amikor jön a gyerekek apja a Fiaimért, ideges és zaklatott leszek, mert folyton beszólt még a különválás elején, mindenbe beleszólt, megalázott..., azt kereste, mibe köthet bele, már nem érdekel, lepereg rólam, de a régi beidegződéseket nehéz legyőzni!!! Lehet, hogy Nála is ez van...
2021. márc. 6. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!