Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom 33 éves, és nem akar elmenni dolgozni, mert azt mondja, hogy ot nem fogja senki ugráltatni. Tényleg én vagyok eroszakos vele?
Wow
Mi a végzettsége? Ha az apjával dolgozna napi szinten és azt a céget kezdené jobban a kezébe venni? Ők mivel foglalkoznak?
Agyilag egy 13 éves szintén ragadt a srác. Miből éltek te tartod el?
De ha látod hogy nem változik meg folyton kibúvót keres akkor miért vagy még vele?
Oké hogy egy kedves srác meg mittudomen, de basszus egy ilyen emberrel nem lehet közös jövőt tervezni. Megmondtad már neki nem egyszer, de mindig van valami kifogása, akkor szerinted lesz bármi is ami kimozdítja ebből? A válasz az, hogy nem!
Egyébként nagy részben a szülei is hibásak. Ne csodálkozzanak ha 40 évesen is majd rajtuk lóg, ha mindent a segge alá raknak.
Hogy erőszakos vagy-e... az attól függ, hogy ezt mégis hogyan prezentálod neki. Ha elmondod, hogy vele így nem szívesen tervezel, az nem erőszakosság, az viszont már igen, még ha jogos is, ha heti szinten piszkálod, amikor látod / érezteti, hogy ő nem akarja, meg ha undorító módon beszélsz róla.
Szerintem szakíts vele... nem vagytok egymáshoz illőek. Vannak ilyen bohém, társadalom kívüli csajok is, akikkel jobban ellenne... te meg ambiciózusabb, előre tervezőbb típus vagy, vele még hosszabb távon biztos megőrülnél.
33 évesen hogy akar ilyesmit elkezdeni? Semmi garancia arra, hogy sikeres lesz, csak itthon van több ezer ilyen csatorna, van aki évek óta csinálja, és csak minimális feliratkozója van, ebből csak kevesen tudnak megélni.
Honnan van pénze, háza, erre havi 2 alkalommal az apjától kapott pénzből nem telik?!
Kedves kérdező!
Hogyan értekelheted magadat annyira alul, hogy összeállsz egy ilyen munkanélküli, csóró, lúzer hülyegyerekkel???? Nemhogy munkanélküli pasival nem kezdenék, de meg olyannal se, aki minimum nem keres annyit mint én.
Hogy tudsz így rá férfiként nézni???
Jaaaa. Kiegeszites:
Ennek a szarnak akarsz majd gyereket szülni????
"Hát... kértem már szépen, csúnyán, kedvesen, aranyosan, szexin, sírva, hogy valamit változtasson, mindig meg is ígérte, hogy fog, de sajnos mindig csalódtam a végén."
Megtanulta, hogy akárhogy kéred, soha nem lesz részedről semmi "retorzió". Fenyegetőzöl, de nem csinálsz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!