Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy megértsék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy megértsék, pihenésre van szükségem?

Figyelt kérdés
Egy nap van a héten, mikor lehet tovább aludni. Erre felébreszt először a gyerek, utána a férjem addig piszkált, míg fel nem keltem. Fél 7kor. És utána még ők vannak megsértődve, így kiabálok velük. Természetesen a férjem elment pecázni, mert ez neki jár. Megint itt hagyott, enyém az összes házimunka, főzzek, tanulás a gyerekkel. Utána vegyem rá, hogy ki kell menni. Majd ha hazajön a férjem, leül a gép elé, vagy nyomkodja a telóját. És hiába mondom szépen, veszekszek velük, nem értik meg. Ha úgy hagyom a mosogatnivalót, az úgy veszett. Kaját csinálni kell, mert én is éhes vagyok délben, holnap is enni kell. Takarítani kell, mert különben megesz a kosz.
2021. febr. 28. 08:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
hú de nem irigyellek... Te hagytad, hogy így legyen:( a férjed meg egy bunkó paraszt, hosszabb távon mit vársz tőle? Egy önző f@sz.
2021. febr. 28. 09:08
 2/19 anonim ***** válasza:
3%

Fel lehet ébredni kényelmesen reggel fél 7-kor is. Csak ahhoz az kell, hogy előző este lefeküdj aludni legkésőbb 10 órakor.

A korán kelés miatt csak azok panaszkodnak, akik este képtelenek időben lefeküdni és nem alusszák ki magukat.

2021. febr. 28. 09:11
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Érti, de xarik rá. Nem érdekli, hogy te hogy érzed magad.

Őszintén, igazából mit nyersz azzal, hogy vele vagy? Több a mosnivaló és több emberre kell főzni?

2021. febr. 28. 09:19
 4/19 A kérdező kommentje:
Lefekszem időben, csak éjjel sem tudok nyugodtan aludni, horkol a férjem. Iszonyú stresszes az életem, teljesen kész vagyok. Csak pihenésre vágyom. Egész héten fél 6kor kelnem kell.
2021. febr. 28. 09:20
 5/19 A kérdező kommentje:
Ja és azt mondja, én hibám, hogy nem alszok, minek hallgatózok.
2021. febr. 28. 09:21
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj kerdezo, de a jo edes k*rva anyjat ennek a fos embernek:))
2021. febr. 28. 09:30
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

#3 vagyok. Szépen csomagolj neki össze, amíg pecázik, ha hazáért, add a kezébe, hogy mostantól olyan messze lesz szíves aludni, ahonnan nem hallod, hogy horkol. A továbbiakban az ügyvéddel tudja tartani a kapcsolatot. Szevasz!

Olyan nyugodtan aludnál utána, el se hiszed!

2021. febr. 28. 09:34
 8/19 A kérdező kommentje:

Sokszor aludtam a kanapén, de az meg borzasztó kényelmetlen.

Szívem szerint összefognám magam és elmennék a francba, itt hagynám az egészet. De a gyerekkel nem tehetem meg.

Itt van 10 óra és konkrétan elájulok a fáradtságtól.

2021. febr. 28. 09:41
 9/19 anonim ***** válasza:
13%

Én kicsaptam már négyszer pedig csak 10 óra van.

Mondjuk asszony nincs,nyugodtan alszok reggel friss vagyok és kipihent es bitang kemény mindenhol.

40F

2021. febr. 28. 09:47
 10/19 anonim ***** válasza:
91%

#9 Ne égesd már magad tata

Ettől rendesen rámjött a hányinger

2021. febr. 28. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!