Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha megismerkedsz valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megismerkedsz valakivel Tinderen, töröld magad?

Figyelt kérdés
Én fújom fel ha hónapok után meg képekkel az oldalon van? Én mar reg toroltem
2021. febr. 27. 22:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Elég jellegzetes.

De ha épp nem is szólt, elég probléma hogy neki meg aktív

És irogattak nők

És hogy nem volt természetes hogy most törölje.

Kerdeztem, fordított esetben ez hogy esne...de erre nem tudott mit valaszolni

2021. febr. 27. 23:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha együtt vagyoktok nincs oka az app használatra.

Én a jelenlegi párommal való találkozás után 1 héttel töröltem.

Esetleg ha ilyen laza, akár félkomoly szinten találkozgattok és semmi közöset nem terveztek akkor teljesen normális lehet még az app használata, de a ti esetetekben nem hiszem, hogy ez a helyzet.

Biztos vagyok benne, hogy már megcsalt ha hónapok óta fent van vagy éppen aktívan tervezi csak még nem lépett mert nem biztos benne hogy hogyan bonyolítsa le úgy hogy ne vedd észre.

Ezt hiszem, hogy meg fog javulni a jövőben, szóval hagyd ott amíg még nem kötődsz hozzá igazán.

2021. febr. 28. 00:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Vagy akár te is töltsd le az appot és pár nap használat után hagyd hogy rajta kapjon.

Kíváncsi lennék arra a beszélgetésre.

2021. febr. 28. 00:17
 14/16 A kérdező kommentje:
Jó szar érzés.
2021. febr. 28. 02:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Ó, sajnálom. Szemét alak. Ez nagyon gáz tőle... Nem normális semennyire. Jól tetted hogy eljöttél, pedig biztos rohadt nehéz lehetett.

Maradj kemény, ez biztos nem érdemel meg téged.

2021. márc. 2. 23:30
 16/16 A kérdező kommentje:
Nyilván, kb megcsalas
2021. márc. 3. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!