Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők! Hogyan nèznètek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Hogyan nèznètek el azt,hogy a párotok más nőket lájkolgat?

Figyelt kérdés

Mi már jóideje vagyunk együtt és azt hittem minden nagyon jó köztünk, működik a kommunikáció és megtudjuk èrteni egymás érzéseit.

Aztán egy időben észre vettem, hogy gyakran lájkolgat nőknek. Akik az ismerősei,de távolinak, max egyszer beszélt velük mielőtt összejöttünk, vagy a haverjainak ismerősei, munkatárs felesège meg ilyenek. Szóval egyáltalán nem a szokásos "csak női haverom, kollèganőm" amire mondhatja, hogy azért lájkol nekik.

Már akkor rosszul esett, és mondtam neki, hogy ne csinálja. Számomra ez sértő és tudom, hogy a legtöbb nő ezt hogyan veszi, meg ha a férfiak nem is épp úgy gondolkodnak a dologról, mert ugye szerinte ez semmiség és neki nem jelent semmit.

Azt hittem megèrtette, aztán most újra ezen kaptam.

Ez, hogy nem tudott leállni mióta komolyan elbeszélgettünk, roppantul zavar és az van a fejemben, hogy valamiért fontosak nekik ezek a nők, a lájkolás, hogy folyton nyomkodhassa és nem tudom felfogni, hogy miért. Barátnőm fèrjei nem csinálják és látom, hogy több férfi már elvből sem csinálja, ha van párja és nem èrtem, az enyém miért nem áll le vele.

Nyilván nem szeretnèk eldobni egy több éves kapcsolatot emiatt, viszont lelkileg megvisel és mintha a bizalmam megtört volna. Ha ránèzek, sunyisságot, átverèst és nem tisztelèst èrzek.

Ti voltatok hasonló helyzetben? Hogyan lehetne ezt csak úgy elfelejteni, elnèzni?

2021. febr. 27. 09:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Akkor hagyd ott.
2021. febr. 27. 10:08
 12/20 anonim ***** válasza:
Sehogy. Velem ne tiszteletlenkedjen senki, mert kibszom.
2021. febr. 27. 10:16
 13/20 anonim ***** válasza:
73%
Engem személy szerint hidegen hagy a lájkolás. A lájk a legkisebb cselekvésnek is csak a paródiája. Igazából csak egy automatizált szokássá vált jelentés nélküli valami. Egyszerűen nem tud érdekelni. Akik ilyen nagy lajkolók, 2 órán belül nem emlékeznek arra amit lájkoltak, a gomb funkciója kiüresedett.
2021. febr. 27. 10:19
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem is az a baj, hogy ő lajkol, hanem hogy ha téged lajkolgatna egy pasi, ezer százalék, hogy azt mondaná, azért mert meg akar dugni. Van is bene igazság.

Na most ezt róla is jogosan gondolják akik kapják vagy látják a lajkot.

Engem ez zavarna, ismét nyomatekosan megbeszelnem vele.

Ha annyira semmit sem jelent sőt jelentektelen, akkor csak fontosabb az én érzésem mint ez a hülyeség..

2021. febr. 27. 11:15
 15/20 anonim ***** válasza:
72%
sehogy,ez tahóság,suttyóság.értelmes ffi nem csinál ilyet csak a kisfiuk.ffival kezdj...kidobnám...mert megalázó...
2021. febr. 27. 11:34
 16/20 anonim ***** válasza:
Nevetséges vagy.
2021. febr. 27. 14:03
 17/20 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem meg igaza van. Miért kellene a férjemnek más nők csöcsös-segges képeit lájkolni? Én sem lájkolok muszklimestereket, sőt, egyikünknek sincsenek ilyen ismerősei. Tudjuk egymás jelszavait és még az elején megmutattuk egymásnak a netes ismerőslistát.

Szerintem ez alapvető tisztelet, számomra egy segges kép lájkolása egyenlő az utcán jól megbámulással vagy odaszólással.

Az meg különösen aggasztó hogy a kérésed ellenére is csinálja.

2021. febr. 27. 15:01
 18/20 anonim ***** válasza:
91%
Rendben van az önbizalmam, a kapcsolatom is jól működik, így engem ez nem érdekel. Nem azon fog múlni a kapcsolat, hogy hányszor nyomott rá a lájk gombra. Az ismerőseim jól sikerült fotóit én is lájkolom, legyenek nők vagy férfiak. Sőt, az instán híres színészeket, színésznőket is követek, és őket is lájkolom. Ettől még nem vagyok szerelmes beléjük.
2021. febr. 27. 15:39
 19/20 anonim ***** válasza:
64%
Szerencsére nekem nem csak az önbizalmam van rendben, hanem az önbecsülésem és a méltóságom is és bizony nem maradnék egy olyan ember párja, aki ilyen és ehhez hasonló viselkedéssel megszégyenít, nevetségessé tesz. A valag és csöcslájkok, nők után forogás az utcán, szánalmas lefetyelés egy csinosabb nőnek nem annak a személynek az ismérvei, akit kellően nívósnak tartok ahhoz, hogy a páromnak hívjam. Lehet menni a putriba meg a lakótelepre fogatlan nőket húzogatni, aki csak így tud viselkedni, ha foglalt. De nem engem.
2021. febr. 27. 17:05
 20/20 anonim válasza:
Én is hasonló beállítottságú vagyok, és történt is velem ilyesmi, bár az én párom ezt durvábban nyomta, megállás nélkül nyomta instán mindenféle külföldi lánynak a szíveket, meg a beautiful stb hozzászólásokat. Ő mindig azt mondta, hogy hűséget fogadott, és nem vakságot, és, hogy én ezzel ne törődjek, mert mellém fekszik le este. Persze, az megnyugtató volt, hogy külföldiek, de én sosem tudtam nyugodt szívvel elfogadni. Azt mondta, hogy jól esik neki, hogy más is értékesnek tartja és bejön másnak is. Az nekem is nagyon rossz volt, hogy hiába mondtam, hogy nekem ez nagyon bántó, nem hagyta abba. De végül nem emiatt mentünk szét.
2021. febr. 28. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!