Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Hogyan nèznètek el azt,hogy a párotok más nőket lájkolgat?
Mi már jóideje vagyunk együtt és azt hittem minden nagyon jó köztünk, működik a kommunikáció és megtudjuk èrteni egymás érzéseit.
Aztán egy időben észre vettem, hogy gyakran lájkolgat nőknek. Akik az ismerősei,de távolinak, max egyszer beszélt velük mielőtt összejöttünk, vagy a haverjainak ismerősei, munkatárs felesège meg ilyenek. Szóval egyáltalán nem a szokásos "csak női haverom, kollèganőm" amire mondhatja, hogy azért lájkol nekik.
Már akkor rosszul esett, és mondtam neki, hogy ne csinálja. Számomra ez sértő és tudom, hogy a legtöbb nő ezt hogyan veszi, meg ha a férfiak nem is épp úgy gondolkodnak a dologról, mert ugye szerinte ez semmiség és neki nem jelent semmit.
Azt hittem megèrtette, aztán most újra ezen kaptam.
Ez, hogy nem tudott leállni mióta komolyan elbeszélgettünk, roppantul zavar és az van a fejemben, hogy valamiért fontosak nekik ezek a nők, a lájkolás, hogy folyton nyomkodhassa és nem tudom felfogni, hogy miért. Barátnőm fèrjei nem csinálják és látom, hogy több férfi már elvből sem csinálja, ha van párja és nem èrtem, az enyém miért nem áll le vele.
Nyilván nem szeretnèk eldobni egy több éves kapcsolatot emiatt, viszont lelkileg megvisel és mintha a bizalmam megtört volna. Ha ránèzek, sunyisságot, átverèst és nem tisztelèst èrzek.
Ti voltatok hasonló helyzetben? Hogyan lehetne ezt csak úgy elfelejteni, elnèzni?
Nem is az a baj, hogy ő lajkol, hanem hogy ha téged lajkolgatna egy pasi, ezer százalék, hogy azt mondaná, azért mert meg akar dugni. Van is bene igazság.
Na most ezt róla is jogosan gondolják akik kapják vagy látják a lajkot.
Engem ez zavarna, ismét nyomatekosan megbeszelnem vele.
Ha annyira semmit sem jelent sőt jelentektelen, akkor csak fontosabb az én érzésem mint ez a hülyeség..
Szerintem meg igaza van. Miért kellene a férjemnek más nők csöcsös-segges képeit lájkolni? Én sem lájkolok muszklimestereket, sőt, egyikünknek sincsenek ilyen ismerősei. Tudjuk egymás jelszavait és még az elején megmutattuk egymásnak a netes ismerőslistát.
Szerintem ez alapvető tisztelet, számomra egy segges kép lájkolása egyenlő az utcán jól megbámulással vagy odaszólással.
Az meg különösen aggasztó hogy a kérésed ellenére is csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!