Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ennek így már semmi értelme?
4,5 éve vagyok együtt a párommal. 2 éve együtt élünk. 2hónapja furcsán kezdett már viselkedni velem. Megkérdezte, hogy nem szeretném-e szőkére festeni a hajamat, meg levágatni vállig érőre. Kérdeztem, hogy ez hogy jött?? Azt felelte biztos jól állna, azért gondolta hogy ad tippeket ha mennék majd fodrászhoz. Aztán ezután egyik együttlétnél rám se nézett, mondtam neki hogy azért nyugodtan kinyithatja a szemét legalább 1 percre... Erre felkapta a vizet és otthagyott a szobában. Persze utána jött a sajnálom blabla nem vágtam mi a baja.. 2hete mikor azt hitte már alszok, de kimentem wc re, láttam hogy a laptopján egy szőke csaj videóját vagy streamjét vagy milyét nézi, aki eléggé lenge ruhában volt. Persze azonal bezárta. Másnap megnéztem az előzményeket, és instán, meg több oldalon is ezt a csajt nézegeti, meg még másik 2-t. Cosplay meg játékos videósok. Megkérdeztem tőle itthon hogy mi a baja velem? Nem vagyok neki már elég jó ezekhez képest? Csak annyit válaszolt hogy hülye vagyok, minek kell kémkednem utána. Inkább azóta is bezárkózik a szobába, vagy a telefonjával a wcre.
2 hét alatt nem tudtam vele megbeszélni bocsánatot se kér választ se ad. Mondaná hogy nem tetszek már neki és akkor lelépek... Én még szeretem őt, megbpersze megnézhet más nőt, de ez már beteges hogy engem is llyanná tenne, és nem is fekszik le velem és folyton ezeket nézi.
Mielőtt azzal jönnétek biztos rondább lettem mint voltam, nem. 56kg vagyok 170cm derékig érő szőkés barna hajjal. Járok hetente edzeni, vagyis most már a covid miatt csak futni. Adok magamra, nem vagyok slampos, 24 éves vagyok.
Attól félek hogy ha emiatt szakítok vele hibát követek el mert ez csak gyerekes viselkedés s ideiglenes (ő is 24),de ha meg mellette maradok akkor a végén meg is csal vagy ő hagy el ha talál olyan csajt. :(
8-as vagyok.
Kitartás, nehéz lesz, de szeresd magad jobban annál, minthogy egy ilyen seggel maradsz. Bocs a kifejezésért. Én több mint 6 évig elviseltem (és hitegettem magam) egy olyan faszi mellett, aki meg sem érdemelt. Akkor döntöttem el, hogy egy percet se pazarlok olyan emberre, aki nem érdemli meg. Az idő véges az élet meg baromi rövid. Ezt sose felejtsd el!
Sajnálom, Kérdező!
Szerintem te is érzed hogy ennek semmi értelme. Találsz te ennél jobbat is. Azért majd írd meg mi lett végül. Kíváncsi vagyok.
Ma elhoztunk apámmal az utolsó cuccaimat is.
Tegnap reggel mentem haza, nem is keresett engem (ennyiből meg is ölhettek volna az utcán este na mindegy). Ő még aludt 9kor. Elkezdtem pakolni, arra ébredt fel. Elmondtam neki mégegyszer hogy mi bánt, és hogyha ezen ő nem tud vagy nem akar változtatni és nem tisztel engem akkor inkább szakítsunk, mert boldogtalan vagyok így,és szerintem ő is. Annyit mondott mint mindig hogy hülye vagyok, és hogy ha annyira menni akarok akkor nem tart vissza. Elvittem pár cuccomat haza busszal, aztán ma apámmal visszamentünk még, ő várt a kocsiban.. Nem mondtam el neki miért szakítottunk. Amíg összeszedtem a cuccaimat addig se nézett rám, ágyban fekve telefonozott. Mondtam neki hogy vigyázzon magára, ő meg csak intett. Komolyan nem tudtam sírjak vagy nevessek, mint valami kabaré jelenet.. Nemrég írt messengeren hogy nem hitte volna hogy komolyan gondolom és zavar engem ez, majd ha lenyugodtam akkor beszéljük meg.... Azért hogy hülye legyek 100adszorra is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!