Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok olyan férjjel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok olyan férjjel, aki csak az anyjára hallgat?

Figyelt kérdés
Az én férjem annyira odáig van az anyáért, hogy 26 éves korára még mindig az anyja kiabál rá ő pedig hallgat rá és azt csinálja, amit ő mond.
2021. febr. 22. 02:34
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
93%
És most együtt laksz az anyósoddal.
2021. febr. 22. 02:57
 12/35 A kérdező kommentje:
Hàt ilyen férjjel mégis hogy lakhatnék külön az anyósomtól? Nem hagyná el a szüleit az ég világért sem, hamarabb hagyna el engem, mint őket.
2021. febr. 22. 02:59
 13/35 anonim ***** válasza:
91%
Hát gratulálok.
2021. febr. 22. 03:09
 14/35 anonim ***** válasza:
91%
Ki milyen virágot szakít ...
2021. febr. 22. 04:00
 15/35 anonim ***** válasza:
90%
Tehát változtatni nem akarsz, kiállni magadért nem akarsz. Mi a kérdés? Szenvedj csöndben.
2021. febr. 22. 04:18
 16/35 anonim ***** válasza:
94%

Anyósod mondta meg, hogy házasodjatok össze? És te belementél abba is, hogy oda költözöl hozzájuk? Aztán szültél oda egy gyereket is. Érdekes.... Gondolom mivel külföldre költöztél, nem dolgoztál előtte/nem dolgozol.

Ha mégis dolgozol, akkor fogod a gyereket és külön költözöl. Ha a párodnak fontosak vagytok, veletek megy, ha pedig nem, akkor így jártál...

2021. febr. 22. 04:33
 17/35 anonim ***** válasza:
92%
Nincs mese. El kell válnod. Egyebként ugyanebben a helyzetben voltam. Mondtam, hogy lehet választani...vagy ő vagy én. Engem választott. Igy egyutt maradtunk
2021. febr. 22. 04:47
 18/35 anonim ***** válasza:
94%
ha azt hiszed, a gyerek miatt kell velemaradnod, tévúton jársz. A gyerek érzi a köztetek lévő feszültséget, ha ebben nő fel, belebetegszik. Te szintén . Az idegtől stresszes, majd autoimmun beteg, magas vérnyomásos, stb leszel.Nincs okod rá, hogy 1 percig is vele maradj. Pont a gyereknek és magadnak ártasz vele a legjobban.
2021. febr. 22. 06:36
 19/35 anonim ***** válasza:
92%
Te tudtad, hogy az anyósoddal együtt fogtok élni? Azt is tudtad, hogy óránként hivogatja a fiát ha nincs otthon. Mégis mit vártál?
2021. febr. 22. 07:04
 20/35 anonim ***** válasza:
92%
Hirtelen jött a házasság? És terhes mennyi időre lettél rá hogy még akkor se esett le hogy anyu picike fiának nem kéne szülni?
2021. febr. 22. 07:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!