Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem azt hozta az újrakezdés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem azt hozta az újrakezdés amit vártam?

Figyelt kérdés

Egy elég göröngyös utat tettünk meg a barátommal, mire egymáséi lehettünk.

Sajnos az ex nője ott tett alánk ahol csak ért, bosszúk, anyagi károk, sok sok minden. Ellenem uszította, később engem ellene.

De a játszadozásai is csak nekünk kedveztek úgymond, nem sikerült elérnie a célját.

Azaz talán de. Később kiderült, hogy gyakran éltek szexuális kapcsolatot, pedig már külön voltak.

Mostanra eltelt pár hónap, együtt vagyunk ténylegesen, de valahogy ez nem az igazi. Tudom, az én könnyelműségem volt megbocsájtani, de betudtam annak, hogy valahol akkor mi sem voltunk együtt azokban az időkben.

Úgy érzem hogy nem vagyok valami boldog így. Gyanakszom, kételkedek. Együtt jól érezzük magunkat, de a szex nem igazán megy. Egyszerűen nem tudom ezt kívánni.

Rosszul érzem magam, mert próbálkozna, én meg itt vagyok meglőve.

Nem tudom hogy hozzam fel ezeket neki, mert elég érzékenyen érinti, és szerintem nem is reagálná le valami jól, mert szerinte rég túl kéne ezen lennem.

Mit tehetnék?

2021. febr. 17. 12:09
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Igen, ő sem egy szent az tény.

Elmondása szeerint már az első pillanattól kezdve velem akart lenni. Olyan szépnek tűnt minden, de aztán mégis kispadra tett. A vihar elment, én viszont teljesen elfogytam mostanra.

Jó lenne még azt hinni hogy még minden lehet olyan ahogy indult. Elhinni hogy szeret és nem keresi sutyiban az exét.

Tudja hogy van mit javítania, de tényleg csak a háborgást látom ha felhozódik a téma.

Köszönöm mindenkinek a válaszait.

2021. febr. 17. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!